Finestrat continua apostant per la formació per a obrir oportunitats laborals a la població local

Finestrat va acollir una reunió informativa sobre les últimes novetats del Pla d’Acció de la Generalitat contra la Xylella
10/09/2020
Arranca la temporada de futbol, voleibol i taekwondo a Finestrat amb el compliment del Pla de contingència Anti COVID-19 d’instal·lacions esportives municipals
11/09/2020

ELS DIES 7 I 8 D’OCTUBRE SE CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DEL CURS DE “PREVENCIÓ I MANEIG DE CARRETONS I PLATAFORMES ELEVADORES”
L’Ajuntament de Finestrat, a través de la Regidoria d’Empresa i Formació, organitza un nou curs de formació sobre maneig de carretons i plataformes elevadores. Se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre en el Viver d’Empreses, la part teòrica, i en la Plaça de la Unió Europa, al nucli urbà de Finestrat, la part pràctica. L’horari serà de 15.00 a 20.00 hores.
El curs és gratuït, està subvencionat per la Diputació d’Alacant i té com a destinataris als veïns empadronats a Finestrat. L’objectiu del curs, com ha assenyalat la regidor d’Empresa i Formació, Donna Rebecca Plummer, “és contribuir a la formació dels nostres veïns i reforçar les seues oportunitats per a la integració en un mercat de treball cada vegada més complex per l’actual situació socioeconòmica derivada de la pandèmia del coronavirus”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, DONNA REBECCA PLUMMER, ACÍ

En aquest cas, els alumnes inscrits, tindran l’ocasió d’adquirir coneixements sobre el maneig de carretons elevadors, així com dels riscos laborals als quals s’han d’enfrontar, o els sectors professionals en els quals s’enquadra aquesta activitat laboral. Els assistents obtindran el Certificat Acreditatiu del Curs d’Operador de Carretons Elevadors, homologat oficialment en la formació d’operadors de carretons de manutenció fins a 10.000 Kg., és a dir, la majoria dels equips utilitzats en Indústria.

La regidora d’Empresa i Formació ha afegit també que “en aquest cas la formació específica d’aquest curs obri a les seues alumnes noves possibilitats en la incorporació a un lloc de treball tenint en compte l’elevat nombre de grans superfícies implantades en el Bulevard Comercial amb una demanda concreta de personal per a magatzem”.

Des de l’Ajuntament de Finestrat s’anima a tots els veïns de la localitat a participar en aquests cursos i es recorda que “la formació complementària i sobretot l’ocupació són i seran una de les nostres prioritats més importants durant la resta d’aquesta legislatura i durant el període que es prolongue aquest temps de futur incert per a tants treballadors”, va concloure l’edil. De fet, ja hi ha programades accions formatives per a pròximes dates dedicades al maneig de les xarxes socials, a estratègies per a aconseguir un lloc de treball. “I segueix obert el termini d’inscripció per al programa de “Reestructuració Empresarial” de la Cambra de Comerç que comença a l’octubre a Finestrat per a ajudar l’empresariat a millorar la rendibilitat dels seus negocis adaptant-se a l’actual situació”.

Informació i Inscripcions

Totes les persones interessades poden inscriure’s en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), situada en el Viver d’Empreses, telefonant al 966 80 40 40 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça empleo@finestrat.org

GABINET DE PREMSA (09.09.2020)