Finestrat continua apostant per la cultura segura amb l’actuació de la Rondalla i el teatre “Lorca”

Taller de corones nadalenques a Finestrat
09/11/2020
Finestrat continua sumant establiments al segell de qualitat turística SICTED
11/11/2020

La programació d’actes culturals segueix aquest mes de novembre a Finestrat amb el “Concert de la Tardor” de la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí. Serà aquest dissabte, 14 de novembre a la Casa de Cultura a partir de les 19.00 hores. Un programa compost per un repertori de cançons en valencià com a Jota de Benigàllim, Fandango de tres i Bufa ventet. També interpretaran una selecció de música romàntica com Paraules d’amor de Serrat, Jo vull ser mariner i Habaneres del Pagés, entre altres.

Aquesta aposta per la cultura segura a Finestrat continuarà el diumenge, dia 15, amb l’obra teatral “LORCA” que porta a escena el grup Arteatro. Es tracta de la interpretació de diversos fragments de les obres Yerma i Bodas de sangre que es representaran a partir de les 19.00 hores a la Casa de Cultura.

Segons va afirmar el regidor de Cultura, Héctor Baldó, “aquest cap de setmana hem apostat per la música i el teatre. D’una banda, amb l’actuació de la nostra rondalla que ens porta una selecció de cançons en valencià de diversos gèneres com a jotes i romàntic, entre altres peces. D’altra banda, va afegir, portem a escena dues de les obres dramàtiques més destacades del gran autor de la literatura universal, Federico García Lorca com són Yerma i Bodas de Sangre.”

Recordar que l’entrada a aquestes actuacions és lliure encara que limitada al 50% de l’aforament establit d’acord amb les actuals restriccions de la Generalitat. També és obligat l’ús de màscara, la desinfecció de mans prèvia a l’accés i el registre de dades de les persones assistents, entre altres mesures per a contindre la pandèmia.

(GABINET PREMSA. 10.11.2020)