Finestrat commemora demà el “Dia contra el càncer de mama” amb un espai a benefici d’Anémona

Mesures de precaució davant l’alerta de pluges per al dijous 18 d’octubre
17/10/2018
Les sènior del Club Voleibol Finestrat es van imposar per 3-2 al Xàtiva
18/10/2018

LA REGIDORIA DE SANITAT PROGRAMA UNA MARXA SENDERISTA CONTRA EL CÀNCER PER AL PRÒXIM 4 DE NOVEMBRE

Amb motiu del Dia Internacional del càncer de mama que se celebra demà, 19 d’octubre, des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat han habilitat un espai en dependències municipals per a facilitar l’adquisició de polseres, clauer i pins en benefici de l’Associació ANÉMONA (Grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic). A més, per al pròxim 4 de novembre i en col·laboració amb l’Associació de Dones de Finestrat han organitzat una Marxa senderista contra el Càncer. Per a coordinar aquestes actuacions la regidora de Sanitat, Victoria Curtis, va rebre hui a Teresa Climent, presidenta de l’Associació de Dones i a Julia Romero i Cristina Morgan, en representació d’ANÉMONA.

La regidora de Sanitat, Victoria Curtis, va explicar que “des de Finestrat volem aportar el nostre xicotet suport en aquesta lluita tan crucial contra el càncer. Per això, demà 19 d’octubre, amb motiu del Dia contra el càncer de mama, es podran adquirir en l’entrada del consistori les polseres, pins i clauer de l’Associació Anémona que tant està fent en la comarca per ajudar les dones que pateixen aquesta malaltia. D’altra banda, després del gran èxit de convocatòria de l’any passat ja estem treballant per a celebrar la II Marxa senderista contra el càncer. Serà el diumenge 4 de novembre i les persones interessades es poden apuntar els dies 29 i 30 d’octubre en la seu de l’Associació de Dones (carrer Nou, 5) en horari de 10:00 a 12:00 hores. Aqueixos mateixos dies també podran col·laborar amb Anémona mitjançant l’adquisició de les seues polseres, pins i clauer en benefici de la lluita contra el càncer de mama”. Quant a la marxa senderista contra el càncer, consistirà en una ruta de 6 quilòmetres aproximadament, amb eixida des de la Fonteta, passant per la Font del Molí, l’Alqueria, Ramal de Loix fins a tornar fins a la Font del Molí i acabar en la seu de l’Associació de Dones on oferiran un esmorzar a tots els assistents. Per a aqueix dia s’estan preparant camisetes que es podran adquirir el dia de la inscripció “per a mostrar el nostre suport i la nostra unitat en aquest compromís conjunt contra el càncer”, va indicar l’edil.

Segons dades de l’Associació Espanyola contra el càncer, el càncer de mama és una malaltia greu, però es pot curar si es detecta a temps.”Per això, va indicar la regidora de Sanitat, és tan rellevant celebrar aquesta data com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia i la importància de la investigació i el seu diagnòstic precoç”.

GABINET DE PREMSA: 18-10-2018