Finestrat celebrarà l’ESCOLA D’ESTIU des de 0 fins a 16 anys i amb 2 modalitats: Lúdicoesportiva i Artística

Finestrat celebra aquest cap de setmana la seua Fira del Llibre al Parc Font de Carrè
12/05/2021
La jove pilotari de Finestrat, Reyes Picó, disputa aquest cap de setmana la final autonòmica a Xalò
17/05/2021

EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ SERÀ DEL 24 DE MAIG AL 4 DE JUNY A l’AJUNTAMENT I EXTENSIÓ DE LA CALA
L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va reunir amb la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes i el tècnic de l’àrea, Ángel Lloret per a anunciar la celebració de l’Escola d’Estiu 2021. Aquesta escola abastarà des de bebés menors de 3 anys fins a adolescents de 16 anys. I hi haurà 2 modalitats a triar: Escola lúdicoesportiva en dependències municipals del centre històric tradicional i Escola Artística al Centre de Formació del Bulevard (antic Barquillero).

“Després del parèntesi del passat any degut a la pandèmia des de l’Ajuntament hem considerat important organitzar l’Escola d’Estiu per a facilitar la conciliació de les famílies en les vacances escolars. La fi de curs està molt a la vora i coincidirà, per a moltes persones, amb el moment que s’incorporen al seu lloc de treball amb motiu de la reobertura d’hotels i l’inici de la temporada turística a causa de la flexibilització de les restriccions per l’evolució de la pandèmia. Per tant, hem considerat important fer costat a les famílies en aquests mesos mitjançant la celebració de la nostra Escola municipal d’Estiu que cobreix des de la franja d’edat dels més xicotets en l’EMUFI fins als xiquets de 3 a 16 anys”, va informar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca.
POTS ESCOLTAR L’ALCALDE ACÍ,

El termini d’inscripció començarà el 24 de maig i estarà obert fins al 4 de juny. Les dates per a participar en aquesta Escola d’Estiu són del 28 de juny al 30 de juliol per a edats de 3 a 16 anys i per als menors de 0 a 3 anys es concentrarà el mes de juliol en les instal·lacions de l’Escola Infantil EMUFI. “Per tant, cobrim tota la franja d’edat des de bebés fins a 4t curs de l’ESO i amb la llibertat que tindran els pares i mares de triar quin tipus d’Escola d’Estiu volen per als seus fills. Estem molt contents de poder rellançar aquesta proposta perquè això significa que estem veient la llum al final del túnel i estem reprenent la vida normal”, va indicar l’alcalde.

Com en edicions anteriors de l’Escola d’Estiu, s’han establit diferents preus que varien en funció dels serveis contractats pels usuaris. Per a aquells que s’inscriguen a les activitats realitzades de 9.00 a 13.00 hores, el preu serà de 25€ per setmana; per als quals també utilitzen el menjador l’horari serà de 9.00 a 15.00 hores i la quota de 35€ setmanals. En el cas de l’EMUFI, el servei es donarà amb menjador.

2 modalitats Escola d’Estiu: Lúdicoesportiva i Artística

Des de 3 a 16 anys les famílies podran triar 2 modalitats d’Escola d’Estiu: Lúdicoesportiva amb activitats esportives, contacontes, manualitats, excursions i classes de natació en la piscina municipal; i l’Escola Artística que acull el Centre de Formació del Bulevard per a cultivar la creativitat i habilitats manuals dels més xicotets.

“Enguany amb tots els protocols de prevenció i seguretat que estableix la situació actual i molt d’acord amb el que ha sigut el desenvolupament del curs a les aules”, va avançar l’edil.

Termini d’inscripció

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del pròxim 24 de maig tant a l’Ajuntament com en l’extensió administrativa de la Cala, en horari de 8.00 a 14.00 hores i també de manera telemàtica. Per a agilitar el procediment, les famílies interessades poden acudir el dimarts, dia 18 de maig, de 9.00 a 12.00 al Centre Juvenil (Departament d’Educació), per a recollir l’imprés de sol·licitud “i així tindre l’oportunitat d’emplenar-lo i tindre’l preparat de cara a l’obertura del termini. És una manera d’agilitar el procés d’inscripció”. També es podrà sol·licitar aquest imprés enviant un correu a l’adreça alloret@finestrat.org

(GABINET DE PREMSA.13.5.2021)