Finestrat celebrarà el seu “Mercat Gastronòmic i Tradicional” el cap de setmana del 13 i 14 d’abril

Agenda pròxims dies Finestrat
26/03/2019
4 esportistes del Club Taekwondo Finestrat competeixen aquests dies a Bulgària per la classificació per a l’Europeu
26/03/2019

Comença el compte arrere per a la celebració del “Mercat Gastronòmic i Tradicional” de Finestrat que enguany se celebrarà el cap de setmana del 13 i 14 d’abril. Per a aqueixa data el nucli històric tradicional s’omplirà amb més de 50 llocs d’artesania, venda de productes de la terra, demostracions d’antics oficis, animació teatral i musical de carrer, l’actuació del conegut cantautor Dani Miquel, l’espectacular torre humana de la “Muixeranga d’Alacant” i un ampli espai per als més menuts amb fira infantil de fusta i tallers participatius per a aprendre a elaborar formatge o crear el seu propi paper. La gastronomia tindrà el seu especial protagonisme amb les receptes i els productes més típics de la cuina local a càrrec de l’Associació de Dones de Finestrat i la Comissió de Festes 2019.

Finestrat – mercado tradicional de gastronomia y productos tipicos

En paraules de l’edil de Mercats, Amelia Mayor, “estem en ple compte arrere per al nostre Mercat que celebrarem el 13 i 14 d’abril. I molt il·lusionats amb les propostes que portarem per a tots els veïns de Finestrat i comarca. Com sabeu, apostem per la gastronomia més tradicional amb elaboració de receptes a peu de carrer. Tindrem més de 50 punts de venda d’artesania, productes de la terra, demostració d’antics oficis, un gran espai per a animació infantil i la música popular valenciana amb Dani Miquel. Enguany anem un poc més enllà amb novetats com la possibilitat de volar en globus aerostàtic. Així que esperem que el temps acompanye, que vinga molt públic. I, amb tot això, donar a conéixer el nostre nucli històric, donar a conéixer les tradicions més les nostres i potenciar l’activitat de comerços, bars i restaurants de la localitat”, va afirmar l’edil.

Aquesta alternativa comercial, turística i d’oci per a tots els públics està organitzada des de l’Ajuntament de Finestrat (Regidoria de Mercats) en col·laboració amb l’empresa local Íbero, l’Associació de Dones de Finestrat i la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro).

GABINET DE PREMSA (22.3.19)