Finestrat celebra una setmana d’actes amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT

L’Ajuntament de Finestrat ha creat en l’últim any més de 60 llocs de treball
02/08/2021
La Cala de Finestrat acollirà la gran final del torneig “Vichy Catalan Mediterranean Beach”
03/08/2021

ELS ACTES INCLOUEN UN ESPECTACLE DE MÀGIA, LA JORNADA DE DONACIÓ DE SANG, ACCIONS DE FOMENT DEL VALENCIÀ I LLIURAMENT DE PREMIS ALS GUANYADORS DEL CONCURS DE “RELAT CURT JOVE”

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat commemoren enguany el Dia Internacional de la Joventut amb una programació que abastarà tota una setmana des del diumenge 8 d’agost fins al dia en què es commemora aquesta efemèride, el 12 d’agost.

Diumenge 8 d’agost: Màgia amb “Los alquimistas”

Els actes començaran aqueix dia amb un espectacle de màgia titulat “Los alquimistas” que tindrà lloc a l’Auditori del Castell a les 22.00 hores. Després de vàries gires per la geografia espanyola dos reconeguts mags a nivell nacional i també internacional com David Climent i Mag Malastruc tornen als escenaris de Finestrat amb aquest xou familiar en el qual màgia i humor van de la mà.

Dilluns 9 d’agost: Jornada solidària de donació de sang

L’endemà, dilluns 9, toca ser solidaris i acudir a donar sang al consultori mèdic “Fernando Martínez” situat en el carrer Serra Cortina, en horari de 16.30 a 20.30 hores. La donació es pot realitzar a partir dels 18 anys d’edat i, entre els joves participants, la Regidoria de Joventut sortejarà 2 excursions amb moto d’aigua per al 4 de setembre.

Dijous 12: “Dia Internacional de la Joventut”

En el mateix Dia Internacional de la Joventut, 12 d’agost, la Regidoria repartirà entre els joves unes tasses dedicades a promocionar i difondre l’ús del valencià amb la frase “Quant més sucre, més dolç”. Ja a la vesprada, a les 19.30 hores, en el mateix Centre Juvenil, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis als guanyadors del Concurs de Relat Curt Jove que són Guillem Lloret i Soriano, guanyador en categoria juvenil amb el seu relat “Brilla” i Guillermo Platas Abenza, en categoria adult, i el seu relat “Una última riallada”. El premi per a cada categoria és de 300€.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “després de penjar el cartell de complet en les recents activitats promogudes des de Joventut com l’excursió nocturna en caiac o els baptismes d’escalada, ara volem convidar-los a sumar-se a aquesta setmana d’actes que hem organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Joventut. El 12 d’agost és una data que pretén posar el focus en la importància de la participació dels joves en tots els aspectes de la societat ja que són el motor de canvi global. Al llarg d’una setmana presentem un programa que inclou activitats tant d’oci, com de promoció de salut i de la cultura, intentat que aquestes iniciatives estiguen alineades amb els ODS 2030 on els joves són una eina clau en la seua execució i desenvolupament”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Informació

Les persones interessades a obtindre més informació sobre totes aquestes activitats poden contactar amb el departament en el WhatsApp de Joventut 606 936 432, enviant un correu a joventut@finestrat.org, al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) o en el seu perfil d’Instagram @joventutfinestrat

(GABINET PREMSA. 2.8.2021)