Finestrat celebra una nova edició de “Pinta al carrer” a la Font del Molí

La Regidoria de Joventut de Finestrat llança una nova Escape Room inspirada en Harry Potter
07/10/2020
Arranca la lliga del Club Voleibol Finestrat
08/10/2020

AQUESTA PROPOSTA ARTÍSTICA D’OCI SALUDABLE PER ALS JOVES ARRIBARÀ EL DIUMENGE 18 D’OCTUBRE

Després de pintar a l’aire lliure en el centre històric i arran de mar a la Cala de Finestrat arriba el moment d’acostar aquesta proposta juvenil d’oci a la muntanya. Per a això, la Regidoria de Joventut ha programat la III edició de “Pinta al carrer” per a l’àrea recreativa de la Font del Molí on tindrà lloc el diumenge 18 d’octubre, en horari 10.30 a 13:30d’hores.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “la programació del departament de Joventut està intentant abastar diferents sensibilitats. A més de proposar rutes de senderisme i intrigants Ecape rooms, ara reprenem l’àmbit més artístic i tornem a traure els llenços al carrer. Ho vam fer a la Plaça de la Unió Europea al juliol; ho vam fer a la Plaça de l’Àmfora de la Cala al setembre. I ara ens anem a les faldes del Puig Campana per a pintar en un ambient tan inspirador com és la nostra muntanya i tot el seu entorn natural. Així que des d’ací us anime a aprofitar aquesta nova oportunitat de gaudir d’aquesta activitat a l’aire lliure i en plena natura”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

A més d’estimular la creativitat els participants en aquest taller treballen diverses habilitats com la concentració, la coordinació visual i manual, la memòria i l’atenció. Les sessions estan guiades pel formador/a el fet que guia als participants en el transcurs del procés creatiu.

Inscripcions
En “Pinta al Carrer” podran participar els joves des dels 14 fins als 35 anys i no és necessari tindre coneixements previs de pintura. Per a apuntar-se poden reservar ja la seua plaça enviant un missatge de WhatsApp al núm. 606 936 432 o un correu electrònic a l’adreça joventut@finestrat.org. Les sessions seran gratuïtes comptant amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.

(GABINET DE PREMSA 7.10.2020)