Finestrat celebra les seues jornades gastronòmiques “Terra i Mar” del 29 de setembre al 7 d’octubre

Finestrat recuperarà dues parcel·les dotacionals entre la Cala i el Bulevard i consensuarà el seu ús amb els veïns
26/09/2018
Finestrat porta aquesta setmana la seua oferta turística en exclusiva a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
27/09/2018

Finestrat celebra les seues jornades gastronòmiques dedicades a la Terra i el Mar des de dissabte que ve 29 de setembre fins al diumenge 7 d’octubre. Impulsades des de la Regidoria de Turisme, en col·laboració amb l’empresa GastroEventos, aquestes jornades estan dirigides a promocionar el sector de restauració de la localitat a través d’uns menús elaborats amb productes mariners i també amb els ingredients més típics de la gastronomia de muntanya.

En paraules de l’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, “el projecte “Finestrat gastronòmic” seguix avant amb una nova iniciativa que són aquestes jornades dedicades a combinar tot el que té la nostra localitat des del punt de vista culinari, els millors sabors mariners i la millor gastronomia de l’interior. Al mateix temps és una manera de potenciar l’activitat dels restaurants de Finestrat i atraure públic, tant turistes com veïns de la localitat i de municipis veïns”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Un total de 6 restaurants participen en aquestes jornades en la qual els comensals podran triar entre dos menús especials: el de “Terra” amb un plat especial de carn i el del “Mar” amb un plat especial de peix. El preu de cada menú oscil·larà entre els 25 i els 35€. Els restaurants participants es troben tant en el nucli històric com a la Cala i al Bulevard comercial. Es tracta, concretament, de Pizzeria Paradiso, Restaurant El Arenal, La Tinaja, TApería Ayala, Vaca Vella i Pizzorante Mangiare. A més, les jornades compten amb la col·laboració del “Forn d’ Honorato”, Frimar, Cañavate, Bodega Fernández de Pierola, Makro i l’Associació Empresarial de Finestrat (ASEFI). La col·laboració d’aquestes entitats fa possible el sorteig de quasi una vintena de premis entre els participants.

Fins al moment l’estreta col·laboració entre la Regidoria de Turisme i GastroEventos a través del projecte “Finestrat gastronòmic” ha fet possible l’organització d’esdeveniments que han atret l’atenció de centenars de turistes com les jornades culinàries del “Mercat Gastronòmic i Tradicional”, la Ruta de Tapes en la Fira d’Abril de la Cala, la Porra del Mundial de futbol i les Jornades de Gastronomia Francesa celebrades el mes de juliol passat. “En tots aquests esdeveniments hem comptat amb nombrós públic perquè li hem donat difusió a través de l’APP de Gastroeventos, utilitzada per més de 4.000 persones a la comarca de la Marina Baixa”, va indicar l’alcalde, qui també va animar a veïns i turistes a participar en aquestes jornades “que de ben segur posicionaran a Finestrat en el mapa de la millor gastronomia de la terra i del mar”.

(GABINET DE PREMSA. 26.09.2018)