Finestrat celebra la “Fira d’Abril” el 4 i 5 de maig amb Ruta de Tapes i espectacle de flamenc

El alcalde hace balance de los efectos de las lluvias caídas el pasado fin de semana en Finestrat
24/04/2019
Finestrat organitza un curs per a obtindre el carnet de manipulador d’aliments per al dimarts 14 de maig
29/04/2019

COM A NOVETAT ENGUANY LA FIRA D’ABRIL SE CELEBRARÀ TANT EN LA CALA COM EN EL NUCLI HISTÒRIC

Finestrat es prepara per a celebrar la Fira d’Abril que enguany serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig. Per a aqueixos dies des de la Regidoria de Festes han programat actuacions flamenques i una ruta de tapes que tindrà lloc en la Cala i, com a novetat, també en el nucli històric i el Bulevard comercial. Més de 20 bars i restaurants s’han sumat a aquesta ruta gastronòmica en què oferiran al visitant tapa i beguda a 2’5 €, a més de la possibilitat d’optar a diversos premis com un viatge de 2 nits per a 2 persones a triar entre milers de destinacions d’Europa.

“Amb aquest esdeveniment aconseguim diversos objectius, va assenyalar l’edil de Festes, Amelia Mayor, en la presentació celebrada este matí, recolzar al sector de la restauració amb la Ruta de Tapes i també mitjançant la promoció on line que realitza l’APP Gastroeventos. Al mateix temps atraiem visites a la nostra localitat a través d’aquesta proposta gastronòmica i també lúdica”.

En el qual es referix al programa d’actes la Fira d’Abril arrancarà en el matí del dissabte, dia 4, amb una actuació itinerant de flamenc que partirà a les 12:00 hores des de Yenco (intersecció d’Avinguda Marina Baixa i carrer Altea). També hi haurà un espectacle de flamenc el dissabte a la vesprada, a partir de les 16:30 hores, en la plaça de l’antic edifici Ánfora de la Cala.

Des de Gastroeventos Mario Ayús va apuntar que la Ruta de Tapes forma part del calendari d’esdeveniments que engloba “Finestrat Gastronòmic” per a donar a conéixer la gastronomia local i recolzar al sector de restauració. Tota la informació sobre la Ruta de Tapes i les bases dels concursos i els premis estarà disponible tant en l’APP, amb més de 6.000 usuaris, com en la pàgina de Facebook.

“Així que des d’ací vull invitar veïns i turistes a acudir aquest cap de setmana a Finestrat, va indicar la regidora, Amelia Mayor, per a gaudir de la bellesa de la nostra platja, de l’encant del nostre poble, amb l’alegria, la gastronomia i el folklore característic de la Fira d’Abril”.

Premis

Premis per als establiments participants

– Per al restaurant més valorat serà obsequiat amb 100 euros, cortesia de l’associació d’empresaris de Finestrat (ASEFI).

– Per als 3 restaurants amb les tapes més valorades es farà una promoció especial en la plataforma GastroEventos, on es realitza una entrevista i es difon a tots els usuaris per tots Mitjans de comunicació de GastroEventos.

– Per als 3 restaurants amb les tapes més valorades s’inclourà en l’associació d’empresaris de Finestrat (ASEFI) de forma gratuïta durant un any.

Premis per als comensals

– 1 viatge de 2 nits per a 2 persones a triar entre més de mil estades d’Espanya i Europa. Com a requisit per a entrar en el sorteig serà necessari provar almenys 2 tapes en 2 establiments diferents i votar a través de l’App llegint el Codi QR que hi haurà en cada establiment.

(GABINET DE PREMSA: 25.04.19)
Restaurants Participants en la Ruta de Tapes
Taberna La Vasca
Yenco
Pizzeria Alicia
Antiu Xixona
Kerstin Cafe
Calasol
La Tinaja
Nou Clavel
El Bokado
Taberna gallega
Rincón de Tito
Winnies bar
Mesón Ayala
La tasca de la Mari
La Marina
Sano
Tapeito La Andaluza
El Can Tonet
Gastrodavid by La Morena
Pizzeria Paradiso