Finestrat celebra la campanya anual de vacunació antiràbica del 20 al 25 de juliol

El Torneig de Voleibol de platja que cada 15 d’agost se celebra a la Cala de Finestrat s’ajorna a 2021 a causa de la pandèmia del COVID-19
15/07/2020
Finestrat ja té en marxa el reforç especial de neteja viària en les vesprades d’estiu
15/07/2020

Des de les Regidories de Medi Ambient i de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat s’ha posat en marxa, un any més, la campanya de vacunació antiràbica i desparasitació per a tènies dels gossos. Concretament, se celebrarà des del dilluns 20 de juliol al dissabte, dia 25, en la Clínica Veterinària Finestrat, situada en el centre històric (carrer Figueretes, 31). Per tant, tots els residents a Finestrat que tinguen gos poden aprofitar aquesta iniciativa municipal per a posar a la seua mascota la corresponent vacuna antiràbica. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 18.30 hores, també el dissabte en horari de 10.00 a 14.00 hores (sol·licitant cita prèvia). I el preu per vacuna serà 13€.
El regidor de Medi Ambient, David Alarcón, va animar als propietaris de gossos del municipi al fet que responguen a aquesta crida perquè cap animal es quede sense vacunar contra la ràbia. “L’objectiu que perseguim amb aquestes campanyes anuals és protegir als cans i també evitar el contagi a les persones en cas que es produïsca alguna mossegada. Sens dubte, la vacunació i la desparasitació formen part de la tinença responsable d’animals. Per això, des del consistori fem una aportació municipal perquè el preu de la vacuna per animal siga més assequible per a tots”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Les xifres d’anys anteriors ascendeixen a més de 250 cans vacunats en el marc d’aquesta campanya municipal. “Per llei tots els gossos que hagen complit els quatre mesos d’edat han de tindre posada aquesta vacuna i també el microxip d’identificació”, va informar l’edil.
(GABINET PREMSA: 15.7.2020)