Finestrat celebra jornades gastronòmiques dedicades a la cuina italiana del 21 al 29 de setembre

El temporal segueix a Finestrat sense incidències significatives i amb el funcionament correcte de la canalització del barranc de la Cala
17/09/2019
Finestrat es mobilitza per a ajudar als municipis del Baix Segura afectats pel temporal
20/09/2019

Del 21 al 29 de setembre Finestrat celebra les “Jornades Gastronòmiques de cuina italiana”. Impulsades des de la Regidoria de Turisme dins del projecte “Finestrat Gastronòmic” i en col·laboració amb l’empresa GastroEventos, aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conéixer l’oferta de restauració local a través de les receptes més típiques d’Itàlia.

De moment, huit restaurants han confirmat la seua participació en aquestes jornades: en el nucli històric són Pizzorante Mangiare i Pizzería Paradiso; en el Bulevard comercial, Lucciano i Tagliatella; i en la zona costanera de la Cala, Yenco, Lucciano Cala de Finestrat, Antiu Xixona i Cala Beach.

El menú participant estarà compost per plats típics italians, incloent-hi entrant, plat principal, postres i beguda. Quant al preu, oscil·larà entre 18 i 25€ (IVA i beguda inclosos).

Sorteig
Per a dinamitzar la participació en aquestes jornades GastroEventos sortejarà una menjar/sopar per a 2 persones i 5 safates de degustació de Forn d’Honorato. Per a això, en la xarxa social Instagram hauran de fer Like en GastroEventos i en l’esdeveniment “Cuina italiana” i anomenar a 2 persones amb què anirien a aquestes jornades. Podran participar des d’aquest dimecres, 18 de setembre, fins a aquest divendres, dia 20.

Per a consultar els restaurants participants i els menús les persones interessades poden descarregar en el seu dispositiu mòbil l’App GastroEventos Agenda Gastronòmica i també seguir la seua pàgina en la xarxa social Facebook.

(GABINET DE PREMSA. 17.09.2019)