Finestrat celebra aquest cap de setmana les seues Festes de la Cala en honor al Turista

L’alcalde de Finestrat se suma a la petició d’un nou accés per a l’Hospital comarcal
11/09/2018
Comença la temporada de les escoles, clubs i activitats esportives municipals de Finestrat
13/09/2018

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat ja ho tenen tot a punt per a celebrar aquest cap de setmana les tradicionals Festes de la Cala en honor al Turista. Per a confeccionar el programa d’actes, des de la Regidoria han comptat amb la col·laboració de les associacions de veïns “Puig Campana” i “La *Barreta”, tal com es realitza en els últims anys.

En paraules de la regidora de Festes, Amelia Mayor, “aquest cap de setmana del 14 al 16 de setembre, rendirem el nostre modest homenatge a tots aquells turistes que ens han triat per a gaudir del seu temps de vacances. Ho farem de manera conjunta amb les associacions de veïns de la Cala de Finestrat, La Barreta i Puig Campana, els qui un any més s’han bolcat amb nosaltres per a oferir un programa d’actes amb música, gastronomia, ball, animació infantil i, com a novetat, una paella gegant”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

El programa d’actes començarà aquest divendres, 14 de setembre, amb una festa de rock que recordarà els millors temes de la dècada dels 80 i 90 a càrrec del grup “Black Night” a partir de les 22.00 hores. La gastronomia serà la protagonista el dissabte amb el concurs de paelles a partir de les 12.00 hores. Totes aquelles persones que vulguen participar hauran d’acudir amb els ingredients i els utensilis per a cuinar la seua paella, a més d’apuntar-se prèviament a l’extensió administrativa de la Cala o a l’Associació La Barreta. A continuació, per cortesia d’aquesta mateixa associació veïnal, se servirà una paella gegant. Després del certamen, els veïns i turistes tindran l’oportunitat de refrescar-se en una festa de la bromera que estarà amenitzada per discomóvil. A la vesprada seguixen els esdeveniments amb un taller de ball a càrrec de “Locos x Bailar”, a les 20.30 hores. I, per a tancar la nit del dissabte, música per a ballar amb l’orquestra “La Rocka”. El diumenge al matí els més xicotets podran gaudir al parc infantil que estarà obert al públic des de les 11.00 fins a les 15.00 hores. A més, hi haurà un nou concurs de gastronomia destinat a valorar la millor truita i el millor “all i oli”. Ja a la vesprada, arribarà l’espectacle musical de flamenc a càrrec de “Cafelito caliente” (19.00 hores). Tots els actes tindran lloc a la zona de l’aparcament situat enfront de la platja.

La regidora de Festes, Amelia Mayor, va convidar a la població de Finestrat i comarca a vindre aquest cap de setmana a la Cala “perquè gaudirem d’un programa molt variat d’actes, pensat en tots els públics i per al qual esperem que el temps ens acompanye”.

GABINETE DE PREMSA (12.09.18)

Viernes 14
Rock de los 80-90: “Black Night”. 22:00h.

Sábado 15

Con motivo de la previsión de lluvias queda anulado el Concurso de Paellas y la fiesta de la espuma de hoy, sábado.
Por el momento se mantiene EL TALLER DE BAILE Y LA ORQUESTA “LA ROCKA” de esta noche.
LA PAELLA GIGANTE SE POSPONE A MAÑANA, domingo 16, a partir de las 14:00 horas.
Seguiremos informando de cualquier novedad según la evolución del tiempo.

Taller de Animación de Baile de “Locos x Bailar”. 20:30h.
Orquesta “La Rocka”. 22:00h.

Domingo 16
Parque infantil. De 11:00 a 15:00h.
Concurso de Tortilla y “All i Oli”. 13:00h.

Paella gigante a cargo de la Asociación “La Barreta”. 14:00h.
Espectáculo musical de flamenco: “Cafelito caliente”. 19:00h

Programa en 3 idiomas en este enlace