Finestrat celebra este cap de setmana l’avantsala de les seues festes patronals amb el “Dia de la Pilota valenciana” i el Concurs de Paelles

Olímpics com Raúl Mesa o la campiona d’Espanya Clara Lozano van participar ahir en el 41é Torneig de Volei Platja de la Cala de Finestrat
15/08/2018
Informe analítiques platja Finestrat estat arena i aigua: QUALIFICACIÓ EXCEL·LENT
17/08/2018

Finestrat es prepara per a les dates més esperades de l’any, les seues festes patronals que se celebren des de dijous que ve, 23 d’agost, fins al diumenge 26 en honor a Sant Bertomeu i el Sant Crist del Remei. Com a aperitiu a aqueixos quatre dies de festes la Comissió “Festers 2018” ha organitzat un cap de setmana d’esdeveniments que tindrà com a protagonistes l’esport de la pilota i les paelles.

Aquest dissabte 18 serà el “Dia de la Pilota Valenciana” amb una jornada intensiva dedicada a aquest esport autòcton que a Finestrat té un Club i una Escola molt consolidada, a més d’una important afició. Les partides començaran amb el planter de l’Escola de Pilota de Finestrat i la de Sella. En concret, a partir de les 10.30 hores jugaran els cadets, els infantils, alevins i benjamins. Al terme de les partides, disputades en el carrer Fonteta, hi haurà entrega de trofeus. La gran partida serà a la vesprada, a partir de les 17:00 hores, en la qual es mesuraran els “blaus” (Jose, Genovés II, Rodri i Pablo) contra els “rojos”, equip compost per Malià, Héctor, Kiko i Santi, aquest últim veí de Finestrat i Campió del Món amb la selecció valenciana de pilota.

Per a la nit del dissabte, la Comissió “Festers 2018” ha preparat una revista de varietats que tindrà lloc en la Plaça de la Unió Europea a partir de les 23:00 hores.

I el diumenge, dia 19, arriba un dels actes més multitudinaris que se celebren a Finestrat just abans de les seues festes: el concurs de paelles. A partir de les 12:00 hores els membres de les barraques prenen el carrer Nou per a preparar la seua paella i, cap a les 14:00 hores, el jurat passarà a degustar-les i triar la millor. Al terme d’aquest concurs, hi haurà disc mòbil en la Plaça del Poble i també festa de la bromera.

La regidora de Festes, Amelia Mayor, va invitar la població de Finestrat i de tota la comarca a visitar la localitat aquest cap de setmana “i així conéixer l’ambient que es viu en la nostra localitat en ple compte arrere per a les nostres festes. Des d’ací aprofite per a felicitar a la Comissió perquè aquest cap de setmana ens han preparat l’avantsala perfecta per a les nostres festes, amb la pilota i amb el tradicional Dia de Paelles”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ:

GABINET DE PREMSA (16.08.18)