Finestrat celebra este dissabte les seues carnestoltes amb una festa de disfresses, berenar i un espectacle de màgia

Demà comencen les obres en el parc infantil del consultori mèdic per a substituir l’arena per formigó imprés en atenció a les peticions veïnals
12/03/2019
La Casa de Cultura de Finestrat acull demà una taula redona dedicada a “La dona a través d’un poble”
12/03/2019

Aquest dissabte, 9 de març, els carrers del nucli històric de la localitat s’ompliran de colorits i divertits disfresses amb la desfilada de carnestoltes organitzat per la Comissió de Festes “Festers 2019”, en col·laboració amb la Regidoria de Festes. Les cercaviles partirà des de la Plaça de la Unió Europea, a les 17:30 hores, i continuarà pel Carrer Nou, Carrer Sant Vicent, Carrer Figueretes i Camí de Reis, des d’on continuaran per l’Av. Benidorm i carrer Fonteta. Després de la finalització del mateix, hi haurà un berenar en la Sala Jove per un preu de 4€, amenitzada per música i un espectacle de màgia que sorprendrà el públic assistent. A la nit, els adults podran disfrutar de ball i una gran festa de disfresses a partir de les 00:00 hores.

La regidora de Festes, Amelia Mayor, va invitar a la ciutadania a gaudir de les carnestoltes a Finestrat “gràcies a aquesta divertit desfilada que omplirà de fantasia i il·lusió els carrers del nostre casc històric”. Així mateix, l’edil va voler agrair a la Comissió de Festes la labor que estan realitzant en l’organització d’aquests actes “amb què ompliran d’alegria i entreteniment aquest cap de setmana a Finestrat”.

(GABINET PREMSA: 06.03.19)