Finestrat celebra este cap de setmana el seu tradicional Mercat de Nadal

Finestrat tindrà una segona Escola Infantil amb més de 110 places per a xiquets/es menors de 3 anys
14/12/2023
Navidad solidaria en Finestrat con la última jornada de donación de sangre de 2023
14/12/2023

MÉS DE 40 LLOCS D’ARTESANIA, GASTRONOMIA, RECEPTES TÍPIQUES DE FINESTRAT, DECORACIÓ NADALENCA, ANIMACIÓ INFANTIL, LA VISITA DE PARE NOEL, PERSONATGES DE DISNEY I DIVERSES “NEVADES” DURANT EL MERCAT

HI HAURÀ AUTOBÚS DES DE LA CALA I URBANITZACIONS I UN BUS LLANÇADORA DES DEL PÀRQUING DE LA ZONA POLIESPORTIVA DE LA FOIA AL MERCAT

El Nadal torna a omplir de màgia i d’il·lusió els carrers del centre històric tradicional de Finestrat. Serà este cap de setmana, del 15 al 17 de desembre, amb més de 40 llocs d’artesania, gastronomia, decoració típica nadalenca, a més del gran Arbre de Nadal que presidix la Plaça del Poble. Hi haurà animació infantil, contacontes itinerants, actuacions musicals i la visita més esperada de l’any pels xicotets de la casa com és Pare Noel. També ha confirmat la seua visita diversos personatges de Disney.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i l’edil de Mercats, Donna R. Plummer, al costat del coordinador de l’esdeveniment, Carlos Llorca, van presentar el programa d’actes des de l’arbre de Nadal que presidix la Plaça del Poble. “Estem molt il·lusionats i amb moltes ganes que arribe este divendres per a obrir el nostre tradicional Mercat de Nadal”, va indicar l’edil, Donna R. Plummer. “Un any més els nostres carrers s’omplin de màgia, de fantasia, d’il·lusió, sobretot pensant en els més xicotets de la casa. Tindrem més de 40 llocs de productes artesanals i ornaments nadalencs. També cuinarem receptes típiques amb la Comissió de Festes El Pi. Comptarem, com no podia ser d’una altra forma, amb l’Associació de Dones i amb l’Església parroquial. Per descomptat, des de Finestrat us convidem a tots, veïns de Finestrat i comarca, visitants: vindre a descobrir, a viure, a somiar amb el Mercat de Nadal a Finestrat”.

L’obertura serà este divendres 15, a partir de les 18.00 hores. El recorregut inaugural partirà a les 19.00 hores fins a arribar a la Plaça del Poble. “Allí sobre les 20.00 hores la temperatura haurà baixat tant que està previst que caiga una gran nevada al ritme de la música que tant ens agrada per a celebrar el Nadal”. A continuació, s’entregaran els premis als guanyadors del XVI Concurs Postals Nadalenques que organitza la Regidoria de Joventut.