Finestrat celebra el Dia del Llibre en els col·legis i pels carrers del centre històric

Jo et balle, tu em contes. Una trobada intergeneracional entre la tercera edat de Finestrat i l’alumnat de l’IES Enric Valor d’El Campello
23/04/2024
Reunió Informativa sobre les Pròximes Escoles d’Estiu a Finestrat
24/04/2024

“Conte contat, conte acabat” o “Colorín colorado este cuento se ha acabado”

23 d’abril és el Dia del Llibre i Finestrat l’ha celebrat amb diferents actes i amb un principal objectiu: estimular i animar a la lectura des d’edats primerenques.

Aquest matí de dimarts, en el centre històric, i organitzat pel Ceip Puig Campana, hem pogut veure simultàniament a diferents classes, des dels més xicotets d’Infantil fins als de cinqué i sisé de Primària, escoltar de la veu de diferents lectores i lectors un conte infantil o juvenil. Entre elles, estaven l’Alcaldessa en funcions i Regidor de Cultura, Nati Algado, l’Edil d’Educació, Bea Quintillán, la de Joventut, Sara Llorca, la mestra ja retirada, Amparo Martínez o una representació de l’Associació de Dones de Finestrat.

A la mateixa hora, en el CEIP Balcó de Finestrat, i organitzat per la Regidoria d’Educació, gaudien, d’un programa d’animació lectora per a compartir amb els xicotets el gran plaer de llegir. Una actuació, que ja va poder gaudir el col·legi Puig Campana, del centre històric, fa uns dies.

En el Balcó de Finestrat, a més, els alumnes han pogut sentir-se per uns dies dins d’una Fira del llibre. Organitzat pel mateix col·legi, l’aula de lectura d’aquest centre s’ha omplit de llibres perquè els seus alumnes valoren el poder de la lectura.

Per a acabar la jornada, també hem acompanyat als alumnes de 4t i 5é de Primària del CEIP Puig Campana a fer-se el carnet a la Biblioteca “Els Nostres Mestres” de Finestrat.

Gabinet de Premsa (23/04/2024)