Finestrat celebra aquest diumenge Sant Antoni del Porquet

Finestrat és present a FITUR 2023 amb el seu lema “Ho tens tot”
19/01/2023
Finestrat llança “H₂0 ESPAI JOVE SALUT” per a joves de 12 a 30 anys
24/01/2023

HI HAURÀ SERVEI D’AUTOBÚS PER ALS VEÏNS DE LA CALA I LES URBANITZACIONS

Tot preparat per a la celebració d’una de les festes més arrelades de Finestrat, Sant Antoni del Porquet. Aqueix any estarà organitzat per l’actual Comissió de Festes, MiniTofols Comissió, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat

Serà el diumenge dia 22 al migdia a la Plaça de la Torreta, al centre històric i als peus de l’Església de Sant Bertomeu.

Recollida de donacions

Un dia abans i el mateix matí del diumenge la música acompanyara la recollida de donacions per a la subhasta per les partides rurals (el dissabte, 21 matí-vesprada) i pel centre històric (diumenge, 22 a partir de les 9h).

Festa de Sant Antoni del Porquet

La celebració de Santa Antoni del Porquet començarà sobre les 12.15 hores amb la tradicional Benedicció d’Animals a la porta principal de l’Església.

A continuació, es realitzarà la subhasta de totes les donacions populars.

Durant tot l’acte comptarem amb un servei de barra on poder consumir algunes de les tapes tradicionals de Finestrat, així com degustar diferents embotits i carns de porc a la planxa.

En paraules del Regidor de Festes, Héctor Baldó, “religió i tradició unides en una festa que reuneixen desenes de persones al voltant de la benedicció dels animals i la subhasta de les diferents donacions populars. Com a regidor de Festes, però també com a membre de la Comissió MiniTofols, és un privilegi poder mantindre aquestes festes com Sant Antoni del Porquet, tan arrelades a Finestrat, i que compten amb tanta fidelitat entre els veïns. Enguany volem que aqueixa fidelitat s’assente també entre les persones que viuen a les urbanitzacions i a la Cala. Volem que tots compartisquen aquesta festa tan popular. Amb tal objectiu, des de l’Ajuntament, hem posat un servei d’autobús perquè es puguen desplaçar tots aquells que vulguen a celebrar aquesta festa de Sant Antoni.”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE FESTES, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

 

Servei d’autobús La Cala i Urbanitzacions

El servei d’autobús eixirà a les 11.30 de la Cala des de la rotonda de la platja, al final de l’Avinguda Marina Baixa, i passarà per les diferents urbanitzacions Serra Cortina, Golf, Terra Marina i Balcó fins a Finestrat centre històric.

La tornada està prevista a les 14.30 hores.

Per als més xicotets

Per als més xicotets hi haurà Castells Inflables des de les 12 hores a la Plaça de l’Ajuntament.

(GABINETE PRENSA.19.1.2023)