Finestrat celebra aquest diumenge la tradicional festivitat de Sant Antoni del Porquet amb la benedicció d’animals i posterior subhasta de donacions

Finestrat presenta en Fitur un projecte pioner a Espanya per a dotar de connectivitat la muntanya Puig Campana
22/01/2020
Finestrat porta a FITUR la seua oferta “Ho tens tot” i el projecte “Muntanya intel·ligent”
24/01/2020

Finestrat celebra aquest diumenge, 26 de gener, Sant Antoni del Porquet, després de posposar-ho el passat cap de setmana a causa del temporal. Aquesta festivitat està organitzada des de la Llampuga Comissió 2020 comptant amb el suport de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat.

Com a marca el costum, els festers començaran el dissabte, dia 25, a arreplegar donacions dels veïns que després són subhastades a manera de lots a la Plaça de La Torreta. Aquesta peculiar “arreplegada” es desenvoluparà primer per les partides rurals i en el matí del diumenge, dia 26, pel nucli històric tradicional. En aquest cas la cercavila compta amb la música de la banda del Centre Musical Puig Campana. A les 12:30 hores, a la Plaça La Torreta, començarà la benedicció d’animals per part del rector de l’Església Sant Bertomeu. I, a les 13:00 hores, tindrà lloc la subhasta dels lots donats pels veïns.

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va recordar la importància de participar en aquestes festivitats “perquè, entre tots, estem contribuint a les festes patronals que organitza la Llampuga Comissió, a més de mantindre les nostres tradicions molt presents”. Finalment, l’edil va enviar una invitació a veïns de la localitat i de tota la Marina Baixa “a què acudisquen a Finestrat aquest diumenge a beneir les seues mascotes i a compartir una festivitat molt arrelada com és Sant Antoni del Porquet”.

(GABINET DE PREMSA: 23.1.20)