Finestrat celebra aquest diumenge la festa popular de Sant Antoni del Porquet

Arriba a Finestrat l’exposició itinerant dedicada a «Escriptors Valencians de l’exili»
15/01/2024
Comença l’II Taller d’Ocupació només per a dones a Finestrat
18/01/2024

Tot preparat per a la celebració d’una de les festes més arrelades i tradicionals del poble de Finestrat, Sant Antoni del Porquet. Aquest any organitzat per l’actual Comissió de Festes, la Barraca del Pi, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat.

Serà aquest diumenge, dia 21 de gener, al migdia a la Plaça de la Torreta, en el nucli històric als peus de la Parròquia de Sant Bertomeu.

Recollida de donacions

La vesprada del divendres 19 i el dissabte 20 durant tot el dia es realitzarà la recollida de donacions per les partides rurals del municipi. I durant el matí del diumenge 21 la Comissió recorrerà el centre històric de Finestrat acompanyada de la música del Centre Musical Puig Campana per a seguir amb la recollida de donacions.

Festa de Sant Antoni del Porquet

La celebració de Sant Antoni del Porquet començarà a les 12.30 hores amb la tradicional Benedicció d’Animals a la porta principal de l’Església parroquial Sant Bertomeu.

A continuació, es realitzarà la subhasta amb totes les donacions populars recollides pel municipi.

Durant tot l’acte hi haurà servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes 2024, la barraca El Pi, on poder consumir algunes de les tapes tradicionals de Finestrat, així com degustar diferents embotits i carns de porc a la planxa.