Finestrat celebra aquest diumenge la festa de Sant Blai a la Font del Molí

Sessió plenària ordinària: dimecres 31 gener, 13.45 hores, 1a planta Ajuntament de Finestrat
01/02/2024
La Generalitat tria Finestrat per a commemorar el “DIA DE L’ARBRE A LA COMUNITAT VALENCIANA” amb la plantació d’Espècies Autòctones i la solta d’Aus Rapaces recuperades
01/02/2024

Tot preparat per a la tradicional festivitat de Sant Blai que com cada any reuneix veïns i turistes en l’àrea recreativa de la Font del Molí, a peus del Puig Campana.

Aquest diumenge 4 de febrer celebrem una jornada a l’aire lliure organitzada per la Comissió de Festes, La Barraca el Pi, en col·laboració amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat.

Des de les 12 del matí els assistents podran gaudir de gastronomia local en la barra popular instal·lada per la Comissió de Festes, a més d’inflables i animació per als més xicotets. Tot això ambientat amb música en directe a càrrec de la bandeta Ateneu de la Vila Joiosa. La regidora de Festes, Sara Llorca, fa una crida a la participació de veïns i visitants “és un ocasió perfecta per a gaudir d’un diumenge en bona companyia i el millor ambient prop de la natura amb la gastronomia més popular al mateix temps que col·laborem amb les festes patronals que, com sabeu, celebrem a l’agost en honor al nostre patró”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE FESTES, SARA LLORCA, A continuació:

Enguany la barraca el Pi amb el suport de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat han preparat una jornada lúdic-festiva perquè tant majors com xicotets gaudisquen de la festivitat de Sant Blai.