Finestrat celebra aquest diumenge la “Festa de l’Esport” en la zona de La Foia amb l’assistència del President de la Diputació

Puesta a punto de la sala de musculación y actividades múltiples en el pabellón de Finestrat
25/02/2019
El consistori inverteix 15.000€ en nova maquinària i posada a punt de les sales del pavelló municipal de Finestrat
28/02/2019

HI HAURÀ INFLABLES, EXHIBICIÓ DE BICICLETES PEL NOU CIRCUIT DE PUMPTRUCK, OBERTURA DE LA TIROLINA I PAELLA A PREUS POPULARS A BENEFICI DELS CLUBS I ESCOLES ESPORTIVES LOCALS

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està tot a punt per a la “Festa de l’Esport” que tindrà lloc en la zona esportiva de La Foia aquest diumenge, 3 de març. Per a aqueixa jornada està confirmada l’assistència del President de la Diputació d’Alacant, Cèsar Sánchez, que visitarà junt amb l’alcalde, Juan Francisco Pérez, les instal·lacions esportives amb motiu de les actuacions de millora i ampliació executades en els últims mesos amb suport de la Diputació provincial. En concret, han renovat la gespa del camp de futbol, han executat una pista de “pumptruck” per a bicicletes, monopatins i patinets, han creat una gran zona de recreació infantil amb tirolina i s’han reurbanitzat tots els accessos, incloent-hi una zona d’aparcament per a vehicles i autobusos. Totes aquestes actuacions formen part del projecte de “Millora i Ampliació de les instal·lacions esportives de La Foia” amb un pressupost pròxim a 500.000€ i subvencionat en un 80% per la Diputació d’Alacant.

Aquest esdeveniment ludicoesportiu també servirà de reconeixement a l’activitat de clubs, escoles i esportistes de la localitat. Per això, l’alcalde, Juan Francisco Pérez i el regidor d’Esports, David Alarcón, van mantindre una trobada amb els representants de cada entitat en què els van informar sobre els detalls d’aquesta gran festa de l’esport local.

En paraules del regidor, David Alarcón, “en aquests moments més de 500 persones practiquen esport en instal·lacions municipals de Finestrat. Tenim tres clubs amb prop de cent membres cada un com són el futbol, el voleibol i el taekwondo. A més, està el Centre Excursionista El Portell amb una llarga trajectòria en la localitat, el Club Ciclista Puig Campana i l’Escola de Pilota a què cada dia se sumen més jóvens pilotaris, sense oblidar tots aquells esportistes que de manera particular estan portant molt alt el nom del nostre municipi. A tots ells va dedicat aquest esdeveniment i tot l’esforç que està fent l’Ajuntament per a promoure l’esport a Finestrat”.

En el transcurs de la “Festa de l’Esport” d’aquest diumenge, la ciutadania podrà conéixer totes les novetats incorporades en els últims mesos a la zona esportiva de Finestrat. “No obstant això, les inversions en Esport no acaben ací, va assenyalar el regidor, perquè en breu licitarem les obres del trinquet per a proporcionar instal·lacions a la nostra potent pedrera de pilota valenciana”.

La Festa de l’Esport de Finestrat serà el diumenge 3 de març, a les 12:00 hores en La Foia i hi haurà animació, música amb Dj, exhibició de pumptruck, obertura de la tirolina, inflables i paella a preus populars “el benefici de la qual anirà destinat als clubs i escoles esportives de Finestrat per a ajudar-los en la gran labor de promoció de l’esport que realitzen des de fa anys en la nostra localitat”.

Aquest esdeveniment culminarà amb un gran partit entre les sènior del Club Voleibol Finestrat, segones en la classificació autonòmica, que es mesuraran al 3r d’aquesta lluita per la final, el CV Gandia. Serà a partir de les 17:00 hores en el pavelló municipal,“un passador d’or per a aquesta gran Festa de l’Esport a què esteu tots invitats”, va concloure David Alarcón.

(GABINET PREMSA.28.2.2019)