Finestrat Celebra aquest diumenge el DIA DE LA BICI

Agenda esdeveniments Novembre 2022
03/11/2022
L’Ajuntament renova el seu compromís amb el Club Voleibol Finestrat
03/11/2022

Dues rutes. Dos estils. Dues maneres de passar una jornada amb l’esport, amb el ciclisme, per a xicotets i majors.

Un any més. I després del gran èxit de convocatòria de l’any passat, el Club Ciclista Puig Campana en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat, organitza el Dia de la Bici. Serà el pròxim 6 de novembre i eixirem de la Plaça de la Unió Europea, al centre històric de Finestrat.

A les 09.30 del matí està prevista la primera de les eixides per a majors a partir dels 14 anys. És la ruta coneguda com la “Volta al Realet”. L’itinerari part des de la Plaça de la Unió Europea en direcció Sella, pujada a la partida del “Realet” i després tornada per la Font del Molí fins a arribar al punt de partida. Són 12 quilòmetres amb unes vistes impressionants.

Des de la mateixa Plaça de la Unió Europea a les 11.00 hores donarem eixida a la ruta familiar. 2 Quilòmetres, al ritme de cadascun, per a recórrer tranquil·lament els carrers del centre històric tradicional: carrer Nou, carrer Major, Forn Alt, carrer Serra Cortina, L’Hort, Fonteta i retorn a la Plaça de la Unió Europea.

“Després de l’èxit de la convocatòria de l’any passat perquè estem contentíssims de poder tornar a dur-la a terme. És una proposta esportiva però també és una proposta lúdica i a l’aire lliure. Agrair al Club Ciclista Puig Campana Finestrat la seua organització perquè viurem una jornada amb la participació de tots els nostres ciclistes locals, però també amb tota aqueixa pedrera de joves i xiquets que segur que donen el millor de si”. va indicar l’edil d’Esports, David Alarcón, qui va afegir que “fer esport, fer-ho en plena natura, involucrar als més xicotets, recórrer els carrers del nostre centre històric. Crec que no es pot demanar més. Així que convidar-vos a tots, als veïns de la Cala, de les urbanitzacions, del centre històric, a tots els que vulgueu participar en aquest Dia de la Bici”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’ESPORTS, DAVID ALARCÓN, ACÍ

En finalitzar aquestes rutes amb bici hi haurà avituallament i un obsequi per a cada participant.

La inscripció és gratuïta i obligatòria i està oberta fins al dijous 3 de novembre, bé acudint a l’Ajuntament de Finestrat al departament municipal d’Esports o telefonant al 96 587 81 00, contacte: Mª Elvira Lloret.

Gabinet de Premsa (31-10-2022)