Finestrat celebra aquest dissabte la seua festa de Carnestoltes amb ambientació d’”Aladdín” i l’actuació d’Andrea i Yanisa de LA VOZ

L’Ajuntament rendeix tribut demà a l’il·lustre veí de Finestrat el Sr. Ángel Pascual Devesa
27/02/2020
La Regidoria de Joventut de Finestrat informa sobre els terminis i requisits per a sol·licitar l’ajuda al Lloguer Jove que convoca la Generalitat
28/02/2020

TAMBÉ HI HAURÀ FESTA DE DISFRESSES, BERENAR INFANTIL AMB LA LLAMPUGA COMISSIÓ 2020 I A LA NIT, BALL DE CARNESTOLTES

Aquest dissabte, 29 de febrer, els carrers del nucli històric de la localitat s’ompliran de colorits i divertits disfresses amb la desfilada de carnestoltes que organitza la Llampuga Comissió 2020 en col·laboració amb la Regidoria de Festes. Les cercaviles partirà a les 17:30 hores des del CEIP “Puig Campana” amb una ambientació molt especial inspirada en la coneguda pel·lícula “Aladdín”. En aquesta desfilada actuaran dos cantants del programa de TV, La Voz, Andrea i Yanisa, que interpretaran diversos temes del musical de Disney, acompanyades pels ballets “Boato Amira” i “SecurityDance”. Les actuacions tindran lloc en diverses parades al llarg del recorregut i finalitzaran en la Plaça de la Unió Europea.

A continuació, en la Sala Jove hi haurà un berenar per als més menuts a càrrec de la Llampuga Comissió 2020. El preu és de 4€ a benefici de les festes patronals. També hi haurà barra a preus populars. La festa de carnestoltes continuarà a la nit, a partir de les 00:00 hores, amb un gran ball de disfresses també a càrrec de la Comissió.

L’edil de Festes, Héctor Baldó, va invitar a la ciutadania a no guardar les seues disfresses “perquè el carnestoltes a Finestrat se celebra aquest dissabte, dia 29, i ho anem a fer amb una inspiració molt original de la pel·lícula ALADDIN. Des de la Regidoria hem fet un esforç important per a portar aquesta temàtica ambientada en la famosa pel·lícula de Disney i comptant amb l’actuació de les cantants de LA VOZ, Andrea i Yanisa, a més de dos ballets que amenitzaran tot el recorregut”. L’edil també va agrair la labor de la Llampuga Comissió de Festes “que organitza la festa infantil i el gran ball de disfresses que tindran lloc en la Sala Jove. Així que aquest dissabte vos esperem a tots per a gaudir de la fantasia i el colorit del carnestoltes a Finestrat”.

(GABINET PREMSA: 28.02.2020)