Finestrat celebra aquest cap de setmana l’antesala de les seues festes patronals amb les partides de pilota i el multitudinari concurs de paelles

Últimes places per a participar en el viatge a “Port Aventura World Christmas” que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat
14/08/2019
Finestrat presenta el llibre de les seues tradicionals festes patronals que se celebren del 22 al 25 d’agost
14/08/2019

Finestrat es prepara per a les dates més esperades de l’any, les seues festes patronals que se celebren des de dijous que ve, 22 d’agost, fins al diumenge 25 en honor a Sant Bertomeu i el Santíssim Crist del Remei. L’antesala perfecta a aqueixos quatre intensos dies de festes arriba aquest cap de setmana amb les partides de pilota i el multitudinari Concurs de Paelles.

Partides de Pilota
Aquest dissabte 17 haurà una jornada intensiva dedicada a la pilota valenciana amb partides dels jóvens de l’Escola de Pilota de Finestrat i la de Sella. Serà a les 10:30 hores en el carrer Fonteta. I en el mateix carrer, a partir de les 17:00 hores, se celebrarà la partida a llargues en la qual es mesuraran els “blaus” (Jose, Pere Roc, Héctor i Jesús) contra els “rojos”, equip compost per Malià, Santi, Pablo i Toni, aquest últim veí de Finestrat i Campió del Món amb la selecció valenciana de pilota.
Concurs de Paelles
El diumenge 18 arriba un dels esdeveniments més esperats i multitudinaris per la població de Finestrat com és el Concurs de Paelles. A partir de les 12:30 hores partirà unes cercaviles al ritme de la música de la banda “Tropical” pels carrers del nucli històric. Després, en el carrer Nou, cada barraca prepararà la seua paella a l’espera del veredicte del jurat que passarà sobre les 14:30 hores a degustar-la. Al terme d’aquest concurs, hi haurà festa de la bromera en la Plaça del Poble.

Els esdeveniments previs a l’inici oficial de les Festes seguiran el dimecres, dia 21, amb les cercaviles per la Cala amb la bandeta del poble, a partir de les 18:00 hores, la Revista de varietats en la Plaça de la Unió Europea, a les 23:00 hores i les cercaviles pel poble, a les 23:30 hores.

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va invitar la població de Finestrat i de tota la comarca “a gaudir de l’ambient previ que ja es viu en aquest compte arrere per a les nostres festes patronals amb les partides de pilota i el tradicional Dia de les Paelles, un aperitiu perfecte per a calfar motors”.
GABINET DE PREMSA (13.08.19)