Finestrat celebra aquest cap de setmana la Fira d’Abril amb actuacions de flamenc i ruta de tapes

Finestrat organitza un curs de “Animació turística en hostaleria” del 20 al 24 de maig
06/05/2019
La Regidoria de Joventut de Finestrat programa per a aquest cap de setmana una Gamer Weekend, un taller de sexualitat i una Escape Room
06/05/2019

dav

Finestrat celebra aquest cap de setmana, 4 i 5 de maig, la Fira d’Abril amb actuacions flamenques i una ruta de tapes que tindrà lloc a la Cala i, com a novetat, també en el nucli històric i el Bulevard comercial. Més de 20 bars i restaurants s’han sumat a aquesta proposta gastronòmica en què oferiran al visitant tapa i beguda a 2’5 €, a més de la possibilitat d’optar a diversos premis com un viatge de 2 nits per a 2 persones a triar entre milers de destinacions d’Europa.

La regidora de Festes, Amelia Mayor, va invitar la població a vindre a la Fira d’Abril de Finestrat “perquè és una excusa idònia per a gaudir de la gastronomia, de l’ambient flamenc i també per a conéixer l’oferta de restauració de la nostra localitat. Des d’ací donar les gràcies a tots els bars i restaurants que participen i desitjar-los moltes visites en aquests dies de Fira”.

Tota la informació sobre la Ruta de Tapes i les bases dels concursos i els premis estarà disponible tant en l’APP Gastroeventos com en la seua pàgina de Facebook.

Programa d’actes
La Fira d’Abril arrancarà en el matí del dissabte, dia 4, amb una actuació itinerant de flamenc que partirà a les 12:00 hores des de Yenco (intersecció d’Avinguda Marina Baixa i carrer Altea). També hi haurà un espectacle de flamenc el dissabte a la vesprada, a partir de les 16:30 hores, en la plaça de l’antic edifici Áfora de la Cala.

Premis
Per als comensals
1 viatge de 2 nits per a 2 persones a triar entre més de mil estades d’Espanya i Europa. Com a requisit per a entrar en el sorteig serà necessari provar almenys 2 tapes en 2 establiments diferents i votar a través de l’App llegint el Codi QR que hi haurà en cada establiment.

Premis per als establiments participants
Per al restaurant més valorat serà obsequiat amb 100 euros, cortesia de l’associació d’empresaris de Finestrat (ASEFI).
Per als 3 restaurants amb les tapes més valorades es farà una promoció especial en la plataforma GastroEventos, on es realitza una entrevista i es difon a tots els usuaris per tots Mitjans de comunicació de GastroEventos.
Per als 3 restaurants amb les tapes més valorades s’inclourà en l’associació d’empresaris de Finestrat (ASEFI) de forma gratuïta durant un any.
(GABINET DE PREMSA: 2.05.19)

Restaurants Participants en la Ruta de Tapes
TTaberna La Vasca
Yenco
Pizzeria Alicia
Antiu Xixona
Kerstin Cafe
Calasol
La Tinaja
Nou Clavel
El Bokado
Taberna gallega
Rincón de Tito
Winnies bar
Mesón Ayala
La tasca de la Mari
La Marina
Sano
Tapeito La Andaluza
El Can Tonet
Gastrodavid by La Morena
Pizzeria Paradiso
Mítico Playa
Lucciano
Vaca Vieja
Puig Campana