Finestrat cedirà la Borsa de Treball Temporal de Policies Locals per a reforçar la plantilla de 7 ajuntaments d’Alacant i València

Finestrat se suma al moviment BANDERES VERDES per a augmentar la recollida selectiva d’envasos de vidre
22/06/2022
Torna la màgia de la nit de Sant Joan a la Cala de Finestrat
22/06/2022

Fa a penes un mes assistíem a l’Ajuntament de Finestrat a la presa de possessió dels nous agents de la Policia Local de Finestrat.

7 policies que, mitjançant oposició, i al costat d’altres 34 companys, havien superat les proves d’accés a la Borsa Temporal de Treball de la Policia Local de Finestrat

Ara, tots aquells que, passades les proves, no van poder accedir a una d’aqueixes 7 places de Finestrat tenen l’oportunitat de poder treballar.

El govern municipal aprova la cessió de la seua Borsa de Treball Temporal de Policies Locals mitjançant diferents convenis amb 7 localitats de la província d’Alacant i València.

Es tracta de Crevillent, Sant Joan, L’Alfàs del Pi, Altea, *Benitaxell, Ondara i *Benirredra.

Amb aquests convenis, els policies de la Borsa de la Policia Local de Finestrat podran accedir temporalment a un lloc de funcionari interí en els municipis abans assenyalats.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE *JUANFRAN PÉREZ LLORCA ACÍ

“Primer el que hem fet és cobrir les necessitats de policial locals de Finestrat, sobretot de cara a l’estiu, el *qual afrontem amb seguretat i garanties. I d’altra banda, col·laborem amb altres administracions oferint-los la nostra bossa, i cosa que és més important, donem l’oportunitat a tots aquells policies que van superar les proves a Finestrat, i no van poder accedir a una plaça, el poder treballar de manera temporal en un altre municipi. Sabem l’important que és l’ocupació per a aquests joves i continuarem treballant en qualsevol línia que els garantisca un treball.” va assenyalar l’alcalde de Finestrat, *Juanfran Pérez Llorca.

Els convenis tindran caràcter temporal i el seu termini de vigència inicial serà de 2 anys prorrogable any per any altres dos.

Finalitzat el treball en aquests ajuntaments, les persones cedides tornaran a formar part de la Borsa de Treball Temporal de l’Ajuntament de Finestrat.

Actualment la plantilla de Policies Locals de Finestrat està formada per 29 policies.

Gabinet de Premsa (13-06-2022)