Finestrat cancel·la les Festes de la Cala en honor al Turista previstes per a aquest cap de setmana

Finestrat celebra este fin de semana sus Fiestas en honor al Turista
11/09/2019
Finestrat prolonga la suspensió de les classes i activitats esportives i culturals també per al divendres 13 a causa del temporal
16/09/2019

Des de l’Ajuntament de Finestrat comuniquen la cancel·lació de les Festes de la Cala en honor al Turista previstes per a aquest cap de setmana amb motiu del temporal de pluges i tempestats que afecta la província. La previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) estableix que seguiran les pluges fins al dissabte, la qual cosa fa impracticable el muntatge necessari per a la celebració del programa de festes de la Cala. En aquest sentit, el regidor titular de l’àrea, Héctor Baldó, va explicar “que la seguretat és el 1r. Així que hem decidit cancel·lar tot el programa per a evitar qualsevol incidència”.

Amb motiu de l’alerta roja per pluges i tempestats, les classes en els centres educatius i les activitats esportives i culturals en dependències municipals de Finestrat romanen suspeses durant la jornada de hui, tal com va establir ahir per decret l’alcalde, Juan Francisco Pérez.

De moment, no s’han registrat incidències significatives ni talls de trànsit per pluges en la localitat excepte l’accés a la partida rural Benienzo que es podrà realitzar des de la CV-759 (direcció Relleu) però no per la CV-758 (direcció La Vila joiosa) perquè aquest accés ha quedat tallat a causa de l’acumulació d’aigua.

Tots els serveis de seguretat i emergència (Policia Local i Serveis Tècnics) segueixen actius i coordinats d’acord amb el que establix el Pla Territorial Municipal front Emergències de Finestrat.

Com a mesura de precaució, es recomana a la ciutadania seguir l’evolució de la situació meteorològica pels canals oficials (112 i Policia Local Finestrat) i, davant de qualsevol emergència, avisar al mateix 112 o al núm. 24 hores de la Policia (639 620 690).

(GABINET PREMSA.12.9.2019)