Finestrat avança en modernització i ciberseguretat amb 84 ordinadors aportats des de Diputació d’Alacant

3 milions d’euros per a fer de Finestrat un destí més accessible, innovador i sostenible
28/02/2023
Agenda Març 2023
28/02/2023

L’Ajuntament de Finestrat avança en matèria de modernització i ciberseguretat gràcies al lliurament de 84 ordinadors per part de la Diputació d’Alacant. Això ha sigut possible gràcies a la subvenció de 152.109,78€ que va aconseguir el consistori per a renovar equipaments i també implementar mesures de ciberseguretat.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va tindre ocasió d’agrair personalment al Diputat d’Innovació i Agenda Digital, Juan de Dios Navarro, aquesta ajuda. “Són prop de 100 nous ordinadors amb els quals a més de prestar un millor servei a la ciutadania, cada vegada més connectada a l’administració electrònica, continuarem avançant per a superar la bretxa digital entre la joventut i les persones més majors. Una vegada més, donem les gràcies a la Diputació perquè aquesta ajuda, a més de permetre’ns renovar equips ja obsolets, també va dirigida a protegir-nos enfront de ciberatacs que lamentablement són cada vegada més freqüents en els sistemes informàtics de l’Administració Pública”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

La convocatòria d’ajudes de la Diputació d’Alacant que ha fet possible aquest nou equipament informàtic té com a objectiu col·laborar amb els municipis de la província en la implantació de mesures de ciberseguretat i modernització als seus ajuntaments. Està dotat amb 2’5 milions d’euros i contempla la substitució de més d’un miler d’ordenadors personals obsolets per nous equipaments, especialment en les localitats de menor població (fins a 10.000 habitants) i la instal·lació de tallafocs en les xarxes d’internet.

GABINET DE PREMSA (27-02-2023)