Finestrat aprova l’avantprojecte del complex esportiu de tennis i pàdel en la zona centre d’urbanitzacions

La Diputació fa costat a la Tercera Edat amb una nova subvenció per a tallers i equipament per al Club Pensionistes Finestrat
29/09/2022
Nova crida a la solidaritat: jornada de donació de sang a Finestrat aquest dilluns 3 d’octubre
30/09/2022

EL COMPLEX REPRESENTA UNA INVERSIÓ DE 1’1 MILIÓ € I TINDRÀ 4 PISTES DE TENNIS, 9 PISTES DE PÀDEL, GIMNÀS, PISCINA I RESTAURANT

L’Ajuntament de Finestrat fa un pas més per a la construcció d’un nou complex esportiu de pàdel i tennis en la zona de les urbanitzacions, concretament on estava l’antic Pitch & Putt de Sierra Cortina. Segons els detalls de la documentació el centre esportiu comptarà amb 4 pistes de tennis i 9 de pàdel (5 cobertes i 4 descobertes), a més de gimnàs, piscina, vestuaris i restaurant. La superfície de la parcel·la, situada en carrer Atenes (Pla Parcial Sector 2) és de 14.682,01m2, la superfície construïda pròxima als 700 metres i la inversió prevista ascendeix a 1’2 milió d’euros.

En concret, en la sessió plenària de hui va tirar avant la proposta d’alcaldia amb la memòria de l’avantprojecte i els plecs tècnics i administratius per a licitar la concessió administrativa destinada a la construcció i explotació d’aquesta instal·lació. Al final del ple l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va mostrar molt satisfet “perquè hui ha vist la llum un projecte en el qual treballem des del nostre departament tècnic d’Urbanisme i que consisteix en noves instal·lacions esportives en la zona del Pitch Putt, a la urbanització Sierra Cortina. Aquest complex esportiu tindrà 9 pistes de pàdel, 4 pistes de tennis, piscina, gimnàs, vestuaris i restaurant. Representa una inversió pròxima a 1’2 milió de € i la traiem a licitació perquè les empreses interessades en la seua construcció i explotació es puguen presentar”.

El termini estimat per a executar aquesta obra és de 18 mesos des de l’aprovació del projecte. “Estem convençuts que donarem un nou servei esportiu molt important i de qualitat en la zona centre de les urbanitzacions, just a mig camí entre la Cala i el centre històric. I, per descomptat, és una nova manera de generar llocs de treball”. A més, la primera autoritat local va avançar que aquesta actuació és totalment compatible amb les inversions públiques “que continuarà fent l’Ajuntament en la zona poliesportiva de la Foia”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

(GABINET PREMSA.29.9.2022)