Finestrat anuncia la convocatòria d’ajudes “EMPRENEM COMERÇ 2021” de la Generalitat

L’Ajuntament de Finestrat adquireix purificadors d’aire per a totes les aules dels col·legis de la localitat
11/01/2021
Horaris de les oficines d’HIDRAQUA, IBERDROLA i SUMA a Finestrat
13/01/2021

L’Ajuntament de Finestrat, a través de la Regidoria d’Empresa, informa que des de l’11 de gener fins al pròxim 1 de febrer estarà obert el termini per a sol·licitar l’ajuda “Emprenem Comerç” de la Generalitat Valenciana. L’objectiu és fomentar la creació de nous negocis i incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat de les PIMES. Podran ser beneficiaris tant persones físiques com societats que exercisquen la seua activitat a la Comunitat Valenciana.

Les accions susceptibles de rebre suport seran les despeses corrents derivades del manteniment comercial amb nova titularitat o la implantació d’una activitat comercial en un local, que, amb anterioritat, s’haja desenvolupat una activitat econòmica. Les ajudes a concedir seran fins al 50% amb el límit de 10.000 euros. Aniran destinades des d’estudis de viabilitat, il·luminació, disseny o estalvi energètic. També se subvencionaran despeses de gestoria o despeses de lloguer.

Les mateixes ajudes podran també ser sol·licitades per les pimes dedicades que acrediten el seu comerç integrat en labors d’artesania.

Les persones interessades tenen més informació i poden accedir a la convocatòria a través d’aquest enllaç:

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=15256&version=amp

També us podeu posar en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local AEDL de Finestrat a través del telèfon 96 680 40 40.