Finestrat amb les empreses: xarrades sobre Reforma laboral i declaració de la renda al Viver del Bulevard comercial

L’alcalde de Finestrat reprén aquest divendres les xarrades amb la ciutadania
10/05/2022
L’Ajuntament de Finestrat renova el seu compromís amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes
10/05/2022

“Finestrat amb les empreses” és el títol de la iniciativa triat per la Regidoria d’Empresa a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local per a celebrar unes xarrades destinades a aclarir aquells dubtes que per l’actualitat puguen sorgir entre l’empresariat local. “Estem parlant de les principals novetats en matèria de contractació després de la recent aprovació de la reforma laboral, va assenyalar la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer. Aquesta xarrada serà el dimecres 18 de maig a les 18 hores al Viver d’Empreses.

El següent dimecres, dia 25, parlaran sobre la declaració de la renda i de quina manera pot afectar els negocis. També serà en el Viver d’Empreses a les 18.00 hores. Per a aquestes dues xarrades, l’Ajuntament compta amb el suport de la Diputació d’Alacant.

Per a participar no cal inscripció prèvia, simplement assistir al Viver d’Empreses, situat en l’Avinguda Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial. Per a més informació poden telefonar al 966 804 040

Xarrades d’ASEFI: La importància de la imatge digital per al teu negoci

Per la seua part l’Associació Empresarial de Finestrat contínua avançament amb el seu cicle de xarrades en les quals a més de tractar temes d’interés per a l’empresariat local i comarcal, donen visibilitat a l’activitat dels propis associats. En aquesta ocasió parlaran no sols la importància de tindre presència en els mercats digitals, sinó de la importància de DESTACAR a través de la imatge digital del nostre negoci.

Els ponents d’aquesta xarrada seran:

Javier Morales

Director de projectes i I+D+I de Solucions Virtuals, agència de digitalització d’espais.

Amb un enfocament internacional gràcies a l’experiència obtinguda desenvolupant activitats en altres països: Anglaterra, Països Baixos, Espanya, dona al projecte un enfocament multisectorial i aporta valor ajudant les empreses de la província a aconseguir el coneixement i rellevància que es mereixen.

Jorge Román

Fotògraf professional en PICTUREO, Estudi de fotografia. Actualment, dirigeix PICTUREO, estudi de fotografia especialitzat en la fotografia corporativa i de producte per a empreses i professionals.

María Mateo

Creativa i directora d’Art en PICTUREO

Juan Fran Giménez

Cofundador de Wayaba. Director de fotografia i responsable de vendes.

Data i hora de la xarrada: el 12 de Maig a les 18.00 hores

Al Viver d’empreses de Finestrat

Organitza: ASEFI (Associació d’Empresaris de Finestrat) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat.