Finestrat acull la campanya d’Inspecció Tècnica de Vehicles

Marxa Solidària. Dia Mundial contra el Càncer de Mama
07/10/2022
El 18 d’octubre comencen les classes de “Gimnàstica per a la Salut” per a les persones majors de Finestrat
11/10/2022

SERÀ A LA PLAÇA DE LA UNIÓ EUROPEA A PARTIR DE LES 10.30 HORES

Per a evitar el desplaçament dels veïns de la localitat, el dijous 20 d’octubre se celebra una nova campanya d’ITV mòbil per a vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors. Serà en la Plaça de la Unió Europea, a partir de les 10.30 hores.

En paraules de la regidora de Trànsit i Seguretat ciutadana, Mª Dolores Viudes, “un any més s’habilitarà una unitat mòbil de la ITV perquè els veïns amb vehicles agrícoles, que són molts a Finestrat, no hagen de desplaçar-se fins a altres punts de la comarca per a passar aquesta inspecció que, com sabeu, és obligatòria. També podran realitzar aquest tràmit els propietaris de motocicletes i ciclomotors”.

Per a realitzar la ITV cal aportar en el seu moment la targeta original d’inspecció tècnica, el permís de circulació i el justificant de l’assegurança obligatòria del vehicle. Quant a l’import de les taxes és de 13’12€ per a vehicles agrícoles i 26’09€ per a ciclomotors i motocicletes sense catalitzar. Per a les motocicletes amb catalitzador el preu és de 33,07 euros. Per a més informació, podeu contactar amb l’entitat APPLUS ITV en el número de telèfon 96 510 79 77.

GABINET DE PREMSA (10.10.2022)