Finestrat acull el dijous 16 una xarrada per a acostar l’administració central a la ciutadania

L’alumnat de 1r de Primària del col·legi “Balcó de Finestrat” protagonitza un ple infantil
09/02/2023
El Club Taewkondo Finestrat es porta 4 medalles de la President Cup disputada a Turquia
10/02/2023

Amb l’objectiu d’acostar l’administració central a la ciutadania des de la Subdelegació del Govern han organitzat una trobada a Finestrat. Serà el dijous 16 de febrer, a les 10.00 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament. Està dirigit a la població d’aquest municipi i també d’Orxeta.

Entre altres continguts informaran els assistents sobre els serveis que presten en les Delegacions, Subdelegacions del Govern i Direccions Insulars. També parlaran d’administració electrònica, resoldran dubtes i ajudaran a tramitar el certificat digital i la Cl@ave permanent per a promoure la relació electrònica de la ciutadania amb les administracions públiques.

Aquesta reunió se celebrarà el dijous 16 de febrer, a les 10.00 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament. I l’entrada és lliure, no cal inscripció prèvia.

A més, des de l’ajuntament es tramita el certificat digital a tota la ciutadania que ho necessite. Poden tramitar-lo en el moment i sense necessitat de cita prèvia a la planta baixa del consistori i també a l’Extensió Administrativa de La Cala.

 

(GABINET DE PREMSA (09.2.2023)