Finestrat acull el Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa

Comencen els tallers perquè les persones més majors aprenguen a traure el màxim partit al seu mòbil
11/04/2022
Finestrat continua fent costat a les persones que busquen ocupació amb accions com el BUS LABORA
13/04/2022

El Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa, CCIMB, ha tornat a reunir-se en la sessió de treball que realitza mensualment en un municipi diferent de la Marina Baixa. I aquest mes d’abril la sessió va tindre lloc a la Casa de Cultura de Finestrat on van abordar, entre altres punts, el calendari de publicació de la Guia de recursos comarcals en matèria de violència de gènere. Aquesta guia és una recopilació de totes les eines comarcals que existeixen d’emergència en casos de violència, policials, socials, judicials, sanitaris, etc.

“La previsió és tindre-la confeccionada al juny. Tindrà format díptic i també format llibreta”, segons va informar l’edil d’Igualtat de Finestrat, María Llorca. A més, en la sessió de hui van tractar la quantitat d’exemplars per a cada municipi de la Marina Baixa i “hi haurà una remesa conjunta per a distribuir entre els professionals de l’Hospital comarcal. Recordar que fem aquesta guia comarcal amb la finalitat que qualsevol persona puga accedir de manera àgil i ràpida a tots els recursos que tenen al seu abast a la Marina Baixa en casos de violència masclista”.

Finalment, la regidora d’Igualtat de Finestrat, María Llorca, va manifestar que “és fonamental mantindre viu i contínuament actualitzat aquest compromís per una societat inclusiva, equitativa, igualitària i justa per a tots, a més de fer tot el possible per a erradicar la violència masclista de la nostra societat”.

Amb aquestes trobades es marquen accions conjuntes a nivell comarcal per a continuar avançant en polítiques d’Igualtat, impulsar activitats de prevenció, educació i atenció a les víctimes de violència masclista.

(GABINET PREMSA.11.4.2022)