Finestrat acull demà les proves del Pla d’Especialització de taekwondo de Xest

La Regidoria de Joventut posa a la disposició dels estudiants la Sala d’Estudi per a preparar exàmens finals
04/06/2020
Finestrat guarda un minut de silenci en l’últim dia del dol oficial dedicat a les persones mortes per la pandèmia del Covid-19
05/06/2020

DOS JOVES TAEKWONDISTES DE FINESTRAT, JAIRO AGENJO I MARK ZURITA, OPTEN DEMÀ A AQUESTES BEQUES PER A SEGUIR LA SEUA FORMACIÓ Al MÉS ALT NIVELL NACIONAL

Finestrat acull demà, divendres 5 de juny, les proves d’accés al Pla d’Especialització de Taekwondo de Xest. Serà en el gimnàs municipal de la Plaça de la Unió Europea on té la seua seu el Club Taekwondo Finestrat.

Inicialment tots els candidats, una vintena de les tres províncies, van ser convocats directament en el Centre de tecnificació esportiva de Xest (València). No obstant això, a causa de les especials circumstàncies sanitàries motivades per la pandèmia del COVID-19 i per a evitar aglomeracions, els 6 candidats de la província d’Alacant realitzaran aquestes proves en les instal·lacions esportives de Finestrat. Entre tots els taekwondistes, cal destacar la candidatura de dos membres del Club Taekwondo Finestrat, Mark Zurita i Jairo Agenjo, que opten a les seues respectives beques.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “ens sentim molt orgullosos que, una vegada més, les instal·lacions esportives de Finestrat tornen a ser triades per a entrenaments o avaluacions tan importants com són les que donen accés als Plans d’Especialització Esportiva de Xest”. L’objectiu principal d’aquests plans és donar una formació completa als esportistes compaginant el seu desenvolupament acadèmic amb una agenda exhaustiva d’entrenament que els prepara per a l’esport d’alt nivell. “Des de Finestrat ja tenim dos joves esportistes del Club Taekwondo Finestrat que han cursat els seus estudis en el Centre de Tecnificació Esportiva de Xest com són Alan Luna i Krom Llorca. Ara els desitgem tota la nostra sort a Jairo Agenjo i Mark Zurita que demà es presenten a aquestes proves tan importants per a continuar progressant en la seua carrera com taekwondistes al més alt nivell”.

Tècnics esportius del Complex Educatiu de Xest, avalats per la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana, seran els encarregats d’avaluar als aspirants que opten a les beques del Pla d’Especialització Esportiva de Taekwondo. Les proves tindran lloc en el gimnàs municipal de la Plaça de la Unió Europea, en horari de 18.00 a 21.00 hores.

Per a més informació sobre el Club Taekwondo Finestrat, poden accedir a la seua pàgina web ací