Finestrat acull aquest cap de setmana la concentració “Aullidos 2019” amb més de 300 Scouts de tota la Comunitat

Finestrat en la III Marxa comarcal contra la violència de gènere celebrada a la Nucia
25/11/2019
Finestrat continua treballant en la prevenció de la violència de gènere amb els tallers “Sí diferents però no desiguals”
25/11/2019

Finestrat acull aquest cap de setmana la concentració “Aullidos 2019” amb més de 300 Scouts de tota la Comunitat

Més de 300 Scouts de tota la Comunitat Valenciana es donen cita aquest cap de setmana a Finestrat per a celebrar “Aullidos 2019”. Els xiquets i xiquetes assistents amb edats entre els 8 i els 11 anys arriben disposats a viure grans aventures. En total, més de 300 scouts, acompanyats per 52 monitors, gaudixen de dues jornades plenes de jocs, cançons i aprenentatge de convivència en grup amb el lema “Farem sempre el millor” que els recorda com han d’actuar cada dia posant tot l’interés a fer les coses el millor possible i donant sempre el millor de si mateixos.

Aquesta activitat està promoguda per Scouts Valencians, en col·laboració amb l’Ajuntament de Finestrat i compta amb la participació d’escoltes arribats des dels 2 Marines, Burjassot, Almàssera, València, Alacant, Dénia, Requena, El Campello, Mutxamel, Bétera, Benagéber i Alfàs del Pi.

La inauguració d’aquest “AULLIDOS” va tindre lloc en la zona esportiva de La Foia en el matí del dissabte comptant amb l’assistència de l’edil d’Educació de Finestrat, Mª Dolores Viudes. Des d’allí van iniciar un complet programa d’activitats que té com a marc llocs emblemàtics del municipi de Finestrat com el Castell o el parc Font de Carrè.

Aquesta és la tercera ocasió en què els escoltes trien Finestrat per als seus trobades de convivència. En 2018 va haver-hi dues concentracions de 200 “llobets”, amb edats entre 8 i 11 anys i “castors”, de 5 a 8 anys. A més, l’àrea recreativa de la Font del Molí ha acollit diverses jornades de convivència en contacte amb la natura.

GABINET DE PREMSA (24.11.19)