Finestrat acosta l’administració digital a la ciutadania

Finestrat agilitza la intervenció contra incendis amb nous punts en la seua xarxa d’hidrants
09/01/2024
L’Escola Municipal Infantil de Finestrat EMUFI ja s’alimenta amb l’Energia Solar
10/01/2024

EL DIJOUS 1 DE FEBRER ARRIBA EL TALLER “L’ADMINISTRACIÓ PROP DE TU” EN EL QUAL PODRAN OBTINDRE EL SEU CERTIFICAT ELECTRÒNIC I LA CL@AVE PERMANENT, ENTRE ALTRES CONTINGUTS

El programa “L’Administració prop de tu” arriba el dijous 1 de febrer a la sala de plens de l’Ajuntament de Finestrat per a facilitar a la ciutadania l’accés a tràmits i gestions de l’Administració General de l’Estat. Entre altres qüestions els assistents podran tramitar el seu Certificat Digital i Cl@ve permanent i aprendran a fer gestions mitjançant l’ús de la signatura digital. També se’ls explicarà els serveis que tenen a la seua disposició a través de l’administració electrònica, com descarregar les aplicacions de l’administració en els seus telèfons mòbils, a més dels serveis que presta la Subdelegació del Govern.

Aquesta trobada serà el dijous 1 de febrer, a partir de les 10.30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de Finestrat. I per a participar cal inscriure’s prèviament en el mateix Ajuntament o envia un correu a pacteocupaciomarinabaixa@gmail.com

Aquesta iniciativa sorgeix del Pla del Ministeri de Política Territorial juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb la finalitat d’acostar els serveis i les prestacions oferits per l’Administració General de l’Estat a través de l’Administració electrònica als municipis de menys de 10.000 habitants.

El regidor de Modernització i Noves Tecnologies, Héctor Baldó, va animar a la ciutadania a assistir a aquestes xarrades “perquè podran buidar dubtes sobre tràmits electrònics, sobre tots els serveis que poden realitzar de manera en línia. I es podran emportar descarregats el certificat electrònic i clau digital”. Cal recordar que des de l’Ajuntament ja es ve fent costat a la ciutadania en la consecució d’aquests documents electrònics en el moment i sense necessitat de cita prèvia en la planta baixa del consistori i també en l’Extensió administrativa de La Cala.

(GABINET DE PREMSA (10.1.2024)