Finestrat acorda amb Camporrosso la reurbanització de les parcel·les públiques per a convertir-les en zones verdes bio-saludables

El kit digital. La cambra de comerç organitza a Finestrat una jornada sobre digitalització en les xicotetes empreses
22/02/2022
6 esportistes del Club Taekwondo Finestrat parteixen rumb a Albània per a disputar la Copa President d’Europa
24/02/2022

FINESTRAT. URBANIZACION CAMPORROSSO

ELS TREBALLS ARRANQUEN EN L’INICI DE L’AVINGUDA AMÈRICA

Era un dels compromisos que va reclamar l’Ajuntament de Finestrat i ara comença a fer-se realitat. La promotora Camporrosso condiciona les parcel·les dotacionals situades al costat de la seua promoció d’habitatges en l’Avinguda Amèrica i confrontants.

En aquests espais està previst diferents zones verdes amb àrees d’ombra i arbrada per al passeig, parcs bio-saludables per a la pràctica de l’esport, i parcs canins per a gaudi de tots els veïns de la zona.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, acompanyat del regidor d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares, i el president de la promotora, Enrique Rodríguez, recorren la primera fase residencial de la promotora Camporrosso i coneixen els primers treballs duts a terme en les parcel·les dotacionals.

 

El primer edil va agrair “l’aposta de la mercantil, així com d’altres promotores, per confiar en aquesta zona i per invertir a Finestrat però sobretot vull agrair a totes aquelles persones que han decidit vindre a viure ací, a Finestrat”. Igualment va assegurar que “continuarà treballant de la mà amb tots els promotors que han fet una aposta tan important en aquesta zona. Per això hem arribat a un acord perquè siguen ells els que re-urbanitzen aqueixes zones al voltant de la seua promoció convertint-les en zones verdes. Continuarem apostant per aqueixa col·laboració públic-privada que ens permeta continuar treballant per a mantindre les millores en totes les urbanitzacions. I hui podem dir que aquestes zones verdes són una millora per a tots els veïns de la zona”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ, ACÍ

En concret, són quatre parcel·les públiques que es troben en diferents trams de l’Avinguda Amèrica i les quals, per les seues condicions topogràfiques en el moment del desenvolupament de l’avinguda, feien impossible la seua utilització i gaudi.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Finestrat continua apostant per les zones verdes en un municipi on més del 50% del seu terme municipal està protegit.