Finestrat acollirà el divendres 15 d’octubre la ITV mòbil de vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors

Més de 200 jugadors participen aquest cap de setmana en el Torneig de Pretemporada del Club Voleibol Finestrat
17/09/2021
Concert del Centre Musical Puig Campana i emotiu record als músics que ens van deixar aquest últim any
18/09/2021

Per a evitar el desplaçament dels veïns de la localitat, el divendres 15 d’octubre se celebra una nova campanya d’ITV mòbil per a vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors. Serà en la Plaça de la Unió Europea, a partir de les 10.30 hores.

En paraules de la regidora de Trànsit i Seguretat ciutadana, Mª Dolores Viudes, “un any més s’habilitarà una unitat mòbil de la ITV perquè els veïns amb vehicles agrícoles, que són molts a Finestrat, no hagen de desplaçar-se fins a altres punts de la comarca per a passar aquesta inspecció que, com sabeu, és obligatòria. També podran realitzar aquest tràmit els propietaris de motocicletes i ciclomotors”.

Per a realitzar la ITV cal aportar en el seu moment la targeta original d’inspecció tècnica, el permís de circulació i el justificant de l’assegurança obligatòria del vehicle. Quant a l’import de les taxes és de 13’08€ per a vehicles agrícoles i 17’73€ per a ciclomotors i motocicletes sense catalitzar. Per a les motocicletes amb catalitzador el preu és de 27,47 euros.

GABINET DE PREMSA (17.09.2021)