Finestrat acollirà divendres que ve, 28 de juny, la II Jornada d’Èxit Empresarial de JOVEMPA

Els carrers del nucli històric de Finestrat s’ompliran aquest cap de setmana de tapissos florals amb motiu del Corpus
01/07/2019
Tornen les activitats infantils gratuïtes a la Cala de Finestrat tots els dimarts, dijous i dissabtes de l’estiu
02/07/2019

L’ALCALDE I EL PRESIDENT DE JOVEMPA VAN PRESENTAR HUI AQUESTA JORNADA OBERTA A LA PARTICIPACIÓ D’EMPRENEDORS I EMPRESARIAT DE LA PROVÍNCIA

Divendres que ve, 28 de juny, la Casa de Cultura de Finestrat acull la II Jornada d’Èxit Empresarial que organitza JOVEMPA Marina Baixa en col·laboració amb l’Ajuntament per a emprenedors i empresariat de la comarca. L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i el President de JOVEMPA, Josep Llorca, van presentar hui aquesta jornada junt amb la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, el delegat d’aquesta Associació a Finestrat, Tomás Martínez. També va assistir la Presidenta de l’Associació Empresarial de Finestrat (ASEFI), Carmen Márquez Doménech.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “si quelcom ha caracteritzat a Finestrat en aquests últims anys ha sigut l’aposta per atraure inversió privada i generar ocupació que és la millor prestació social. Amb això, ha augmentat el núm. d’empreses amb més de 600 activitats en marxa. Per tant, considere que la nostra localitat és idònia per a aquesta II Jornada Empresarial en què els emprenedors podran aprendre models de gestió d’empreses caracteritzades pels seus èxits”. Respecte d’això, l’alcalde va indicar que els Ajuntaments “hem de copiar aqueixos models de gestió i també posar tots els nostres mitjans al servei de les empreses privades que vulguen treballar i apostar per municipis com Finestrat on compartim tres pilars fonamentals amb JOVEMPA: la formació, la motivació perquè la ciutadania estiga formada i opte a llocs de treball i el networking en el nostre Viver d’Empreses”.

Per la seua banda, la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer va agrair a JOVEMPA l’elecció de Finestrat per a aquesta jornada. “Heu triat bé perquè així ho fan les grans marques i també les xicotetes i mitjanes empreses que continuen apostant per Finestrat per a emprendre i consolidar els seus negocis”. Plummer també va posar l’èmfasi en l’associacionisme “perquè aquestes trobades propicien sinergies molt positives entre associacions com JOVEMPA i ASEFI, la qual cosa és fonamental per a remar junts pels mateixos objectius que són créixer i crear ocupació”.

Des de JOVEMPA Marina Baixa, el seu president Josep Llorca, es va mostrar il·lusionat amb la 2a edició d’aquest esdeveniment. “Compartir experiències i inquietuds empresarials és un pilar fonamental per a la nostra associació. I què millor manera que aprendre d’aquests grans empresaris”. Des de l’Associació van expressar el seu agraïment a l’Ajuntament de Finestrat “per la seua ferma aposta pel món empresarial, facilitant i recolzant iniciatives com aquesta amb què, entre tots, volem contribuir a dinamitzar el teixit empresarial de la comarca”, va indicar Josep Llorca, President Jovempa Marina Baixa. Per la seua banda, el delegat de JOVEMPA a Finestrat, Tomás Martínez, va afegir en aquesta roda de premsa “que espere que aquesta siga el 1r de molts esdeveniments a Finestrat perquè hui la localitat és exemple de suport a l’empresariat amb l’arribada d’empreses i la creació de nous llocs de treball”.

En la jornada hi haurà tres taules redones en què abordaran tres temàtiques diferents: “L’empresa de proximitat” amb Fede Fuster, CEO en Hotels GF (de Benidorm) i Jaime Sánchez, Gerent Propietari en Ecollevant (empresa d’agricultura ecològica en La Vila Joiosa); “Creando el mañana” serà la 2a taula redona amb Unai Ansejo, CEO en Indexa Capital i David Pistoni, CEO en la start up Zeleros; finalment parlaran de “L’empresa consolidada” José Juan Payá, President del Grup ASV i Agustí Codina, President director general del grup hoteler Med Platja. Al final de cada intervenció s’obrirà una ronda de preguntes perquè els assistents tinguen oportunitat de plantejar les seues consultes.
Aquesta jornada empresarial tindrà lloc en la Casa de Cultura de Finestrat, el divendres 28 de juny, en horari de 9:00 a 13:45 hores. L’esdeveniment és gratuït per als empresaris/es associats/es, 5€ per a socis d’ASEFI (Associació Empresarial de Finestrat) i 10€ per a no associats.

La reserva d’entrades es pot formalitzar fins al dijous 27 de juny és en l’enllaç següent: https://www.formfy.com/form/6845338
(GABINET DE PREMSA: 19.06.19)