Finestrat va acollir hui la 1a etapa de la Costa Blanca Bike Race, cursa internacional en la qual participen ciclistes de 22 nacionalitats

Sigue el pleno en directo-Sesión plenaria ordinaria: jueves 31 enero, 13:30 horas
31/01/2019
Próxima Junta de Gobierno abierta a la asistencia ciudadana: lunes 4 de febrero, 9:30 horas
31/01/2019

Finestrat ha sigut hui el punt de partida i meta de la 1a etapa de la “Costa Blanca Bike Race”, carrera internacional de muntanya que durant 4 dies reuneix a més de 600 ciclistes de 22 de nacionalitats. L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el regidor d’Esports, David Alarcón, van donar hui eixida a aquesta carrera en què competeixen alguns dels millors ciclistes del món.

Des de hui i fins a aquest diumenge, 3 de febrer, es disputa el “full”, carrera de les 4 etapes que passa per altres localitats de la comarca com Benidorm, Altea, la Nucia i Polop de la Marina. El cap de setmana es concentrarà la modalitat “half” de 2 dies en què també corren ciclistes locals com Jordi Llorca, Maribel Algado, José Lloret, Ángel Lloret i Sisco Pascual. Com a novetat en aquesta cinquena edició també hi ha modalitat “ride” de cap de setmana, amb un nivell menor d’exigència per a obrir les possibilitats de participació a més públic i sense entrar en competició.

La Costa Blanca Bike Race és una carrera internacional que forma part del calendari UCI i combina la participació de ciclistes aficionats amb ciclistes professionals que es troben en el TOP tin mundial.

(GABINET PREMSA: 31.01.2019)