Finestrat acollirà l’espectacle de màgia “Impossible” el proper 29 d’octubre

18 medallas para el Club Taekwondo Finestrat y bronce al Mérito Deportivo Nacional
10/10/2017
La Casa de Cultura acull la II Gala Empresarial de Finestrat el proper 20 d’octubre
13/10/2017

L’ESDEVENIMENT TÉ UN FI BENÈFIC DESTINAT A RESTAURAR L’ESGLÉSIA DE SANT BERTOMEU

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han programat l’espectacle de màgia “Impossible” per al pròxim 29 d’octubre en la Casa de Cultura. Aquest esdeveniment té un fi benèfic perquè la recaptació pel preu de les entrades (3€) anirà destinada a la rehabilitació de l’Església de Sant Bertomeu, patrimoni de la localitat.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va indicar que l’església, que data de 1751, necessita una actuació urgent per a reforçar els fonaments i evitar filtracions d’aigua. “Donada la seua antiguitat i tenint en compte que l’església forma part del nostre patrimoni arquitectònic, des del consistori col·laborarem en la seua rehabilitació mitjançant aquesta fórmula que és organitzar un espectacle de màgia, molt familiar, a què esperem que acudisca molt públic de Finestrat i de tota la comarca”.

“Impossible” és una producció d’arts màgiques en què intervenen tres prestigiosos mags: David Climent, Mag Malastruc i Lautaro. Ells seran els encarregats de donar vida a un espectacle en què hi haurà escapismes, grans il·lusions, aparicions i desaparicions, viatges impossibles i un sorprenent final amb un número de manipulació de rajos làser. Segons va afirmar l’edil de Joventut, “Impossible és un espectacle pensat per a tota la família en què aquests tres magnífics mags els invitaran a gaudir d’un viatge que els portarà des de l’antiga Xina fins a la ciutat de l’il·lusionisme per excel·lència que és Las Vegas. En aquest recorregut passaran per la França de Robert Houdin o el Londres de principis del segle passat. En definitiva, serà un esdeveniment molt especial, que farà les delícies dels més xicotets i amb el qual tots podrem contribuir a mantindre l’edifici de l’Església parroquial de Finestrat”.
Les entrades per a l’espectacle de màgia ja estan a la venda a 3€ i es poden adquirir en el departament de Joventut (3a planta, Ajuntament) en horari de matins o bé, a les vesprades, en la mateixa església parroquial.

GABINET DE PREMSA (11.10.17)

DAVID CLIMENT:
Premi MERLÍ 2015 atorgat per la IMS (International Magicians Society) amb seu en Las Vegas per la seua fusió de la màgia amb les més modernes noves tecnologies. És organitzador del Festival Internacional de Magia “Ciutat de Benidorm”.
Creador del MagicCircus, el circ estable de Benidorm, porta des dels 10 anys en el món de l’espectacle i actualment és mag resident en la prestigiosa sala d’espectacles Benidorm Palace a més d’haver actuat en països com Itàlia, França i Hongria.

MAG MALASTRUC:
Especialitzat en la disciplina més complicada de la màgia: la Màgia Infantil.
Mag Malastruc és fundador de les “Jornades Infatomágicas de Finestrat”. Actualment coordinador d’espectacles de màgia en la cadena hotelera Magic Costa Blanca, Mag Malastruc ha actuat en els festivals de màgia més importants d’Espanya: Lugo Máxico, Festival de Magia de Marín, Extremagia, Congrés nacional de Mags Infantils, Festival de Magia de calle de Múrcia, etc…

LAUTARO:
El seu domini de totes les disciplines màgiques i el seu coneixement profund de la màgia clàssica converteixen a Lautaro en un dels mags més premiats d’Espanya.
Amb el seu últim número d’aparició de coloms està recorrent gran part dels escenaris europeus.