Finestrat obri el termini d’inscripció per als cursos d’anglés, valencià, espanyol per a RON i recolzament escolar

El pròxim dilluns, 3 de setembre, se celebra una nova jornada de donació de sang a Finestrat
31/08/2018
Últimes places per a participar en el curs bàsic d’anglés que organitza la Regidoria de Joventut
02/09/2018

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen sobre l’oferta formativa programada per a aquest curs 2018-2019 que inclou anglés per a adults, valencià, espanyol per a residents d’altres nacionalitats i recolzament escolar. Per a inscriure’s poden acudir a partir de dilluns que ve, 3 de setembre, al Registre d’Entrada (planta baixa, Ajuntament) i a l’extensió administrativa de la Cala. També poden sol·licitar més informació telefonant al número 96 587 81 00 o enviant un correu electrònic a l’adreça alloret@finestrat.org.

En paraules de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “després del parèntesi estival llancem la programació 2018-2019 amb cursos dirigits a aquells veïns que vulguen ampliar la seua formació en idiomes i així ajudar-los en la busca d’ocupació. També oferim cursos de valencià i d’espanyol per a residents d’altres nacionalitats, unes classes amb un factor integrador molt important tenint en compte que la mitat de la població de Finestrat procedix d’un altre país”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

Els cursos d’idiomes (anglés, valencià i espanyol per a adults) s’impartiran en horari de matins, els dilluns i dimecres en el Centre Multiusos de la Cala, i els dimarts i dijous en l’aula de formació de la Casa de Cultura.

L’oferta formativa inclou classes de recolzament escolar dirigides a ajudar l’alumnat a repassar les seues assignatures d’Educació Primària, ESO i Batxiller. Aquestes classes s’impartiran en horari de vesprades, els dilluns i dimecres, en l’aula de formació de la Casa de Cultura.

Un centenar de participants de mitjana al mes

Els cursos tindran una duració de 8 mesos, des d’octubre fins maig, i el preu serà 20€ mensuals (dues hores a la setmana). “En els últims anys hem aconseguit una mitjana de participació d’unes 90 persones al mes al llarg de tot el curs”, va indicar la regidora. “En el cas dels idiomes és una oportunitat que anime a aprofitar per a ampliar currículum i possibilitats laborals. I en les classes de recolzament escolar es tracta de recolzar xiquets i adolescents en aquelles matèries en què necessiten ajuda. Per a totes les persones interessades, el termini d’inscripció comença dilluns que ve, 3 de setembre, i per a consultar qualsevol dubte poden acudir a la Regidoria d’Educació (3a planta)”.

GABINET DE PREMSA (31.08.18)