Finalitzen les obres de renovació de l’asfaltat en la urbanització Terra Marina de Finestrat

Èxit de públic en l’últim cap de setmana de “Sensacions d’Estiu” de Finestrat
13/08/2018
Més de 50 xiquets i xiquetes finalitzen la III edició de l’Escola de Volei Platja de Finestrat
14/08/2018

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el regidor d’Obres i Serveis Tècnics, Tomás Sellés, van visitar este matí la urbanització Terra Marina amb motiu de la finalització de les obres de renovació de l’asfaltat en tots els vials d’aquest residencial. Aquesta actuació s’ha executat amb l’objectiu de millorar les condicions de fermesa, adherència, rodament i seguretat del paviment que estava molt deteriorat com a conseqüència del pas del temps. A més de pavimentar 16.000m2 de superfície, han renovat la senyalització vial de tots els carrers i, en els pròxims dies, habilitaran noves places d’aparcament en el carrer Costa Brava en resposta a les peticions veïnals. El pressupost d’aquesta actuació que subvenciona la Diputació Provincial d’Alacant va ascendir a 194.946,68€.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “en Terra Marina portem uns quants mesos en obres. D’una banda, l’ampliació de la xarxa de pluvials amb l’objectiu d’evitar els problemes que ocasionava en alguns carrers l’evacuació d’aquestes aigües quan plovia. A continuació s’ha implantat la xarxa de gas natural per a donar l’opció de contractar aquest servei a aquells veïns que així ho desitgen. I una vegada culminades aquestes obres, hem executat el compromís que teníem amb els veïns de Terra Marina que era renovar tot el paviment perquè ja estava molt deteriorat.” A més d’asfaltar, s’ha pintat la senyalització vial horitzontal i han habilitat ressalts per a evitar l’excés de velocitat en l’interior de la urbanització. “També en atenció a la petició que ens han traslladat diversos veïns crearem més places d’aparcament en el carrer Costa Brava, exactament a l’altura dels blocs 4, 5 i 6. En definitiva del que es tracta és de fer obres per a millorar la urbanització i respondre a les peticions dels ciutadans que viuen allí.”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE l’ALCALDE ACÍ

 

Pla de Millora i Embelliment de les urbanitzacions de Finestrat

La inversió d’aquestes actuacions en la urbanització Terra Marina supera els 250.000 € entre l’ampliació de la xarxa de pluvials i la renovació de l’asfaltat. “I continuarem treballant en Terra Marina amb la millora de l’enllumenat públic, entre altres actuacions, seguint un Pla de Millora i Embelliment que tenim previst desenvolupar en totes les urbanitzacions de Finestrat”.

(GABINET DE PREMSA: 13.08.18)