Finalitzen les Obres d’Ampliació del Cementeri de Finestrat

Les Sènior del Club Voleibol Finestrat es col·loquen líders de la 1a divisió nacional
22/10/2021
Nova Campanya d’Esquí per a Joves 2021-2022
23/10/2021

El cementeri municipal amplia les seues instal·lacions i assegura les inhumacions a Finestrat per al futur. L’obra és tota de nova construcció i en aquesta primera fase s’han construït 87 nínxols, 84 fosses, una ossera nova, un mòdul de restes i un columbari.

Així ho ha explicat l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, en una primera visita, amb les obres ja finalitzades, al costat dels edils responsables del cementeri i d’aquesta actuació, Víctor Darío Lloret, 1r tinent alcalde i regidor d’Urbanisme i Patrimoni, Tomás Sellés, Regidor de Cementeri i José Vicente Lloret, responsable d’Obres i Projectes.

“És una obra ambiciosa, una inversió de mig milió de € sufragada íntegrament per l’Ajuntament i comprén una superfície d’actuació aproximada de 1.300m2. Amb aquesta construcció es genera un espai per a més de 500 enterraments” ha assenyalat l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca.

La visita ha comptat amb la presència de l’arquitecte i projectista de l’obra, Fernando Modrego, així com amb l’alcalde de Polop, Gabriel Fernández, interessat en el resultat de les obres del cementeri davant la possibilitat de fer una ampliació en el seu municipi.

La part antiga del cementeri de Finestrat i la de nova construcció es connecten mitjançant rampes i escales, quedant garantida en tot moment l’accessibilitat al recinte. La reurbanització i el disseny de l’interior s’ha dut a terme tenint en compte les necessitats dels visitants. Per a això s’han instal·lat diferents fonts, així com bancs de descans i arbres que refresquen l’estada en els dies de calor.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE DE FINESTRAT, JUANFRAN PÉREZ,

El primer edil ha volgut ressaltar la gran faena arquitectònica “ha sigut un projecte realitzat amb un gran esforç, crec que s’ha fet una gran faena cuidant tots els detalls perquè siga una obra moderna i sobretot accessible”

També s’han aprofitat les obres per a readaptar els serveis que actualment estan en funcionament en el cementeri com els lavabos i les fonts.

 

Al costat de l’ampliació del cementeri s’ha habilitat un nou accés a aquestes dependències a través d’un vial més ampli que facilitarà la connexió amb les instal·lacions esportives on està situat el Camp de Futbol.