Finalitzen les Escoles d’Estiu de Finestrat

Dissabte de Rondalles a l’Auditori EL Castell de Finestrat
29/07/2022
Finestrat inicia els tràmits per a l’elaboració del Projecte de l’Institut amb la finalitat de reduir els terminis de construcció
29/07/2022

MÉS DE 500 XIQUETES I XIQUETS HAN PARTICIPAT EN UNA ÀMPLIA OFERTA EDUCATIVA I ESPORTIVA

Des de bebés de 4 mesos d’edat fins a xiquets i xiquetes de 12 anys. Un any més aconseguim omplir i triomfar a les escoles d’estiu a Finestrat.

Hui, totes elles, a excepció de l’escola de Vòlei platja que acaba el pròxim 12 d’agost, tanquen les seues portes fins a l’any que ve.

 

 

 

 

 

300 xiquets/es han participat enguany en les Escoles municipals d’Estiu que organitza la Regidoria d’Educació de Finestrat. Una proposta de conciliació amb tres modalitats: Balcó de Finestrat en l’àrea d’urbanitzacions i Puig Campana i EMUFI al centre històric tradicional. Aquestes opcions sumen 300 participants amb edats des de bebés de 4 mesos fins a xiquets/es de 12 anys.

A més de les escoles municipals, també estan els campus esportius d’estiu del Club Voleibol i del Club Taekwondo Finestrat, amb prop de 200 inscrits.

La Regidoria d’Educació ha agraït a tots els pares que, un any més, hagen confiat en les propostes educatives i esportives que ofereixen les escoles d’estiu de Finestrat.

Gabinet de Premsa (2022-07-29)