Finalitzen les Escoles d’Estiu de Finestrat amb xifres rècord de participació

Segueix obert el termini d’inscripció per a participar en el viatge a PortAventura en Nadal que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat
26/07/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dimecres 31 juliol, 9:00 hores
29/07/2019

MÉS DE 200 XIQUETS HAN PARTICIPAT EN LES PROPOSTES ESTIVALS DE CONCILIACIÓ DE L‘AJUNTAMENT DE FINESTRAT

Hui finalitzen les Escoles d’Estiu a Finestrat amb xifres rècord de participants perquè, des del seu inici el passat 25 de juny, han superat els 200 menors inscrits. Amb motiu de la clausura l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes, junt amb el Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares i el regidor de Cultura, Héctor Baldó, va visitar este matí la Casa de Cultura on s’ha celebrat el gros de les activitats de l’Escola Municipal d’Estiu amb 150 xiquets i xiquetes. També aquesta jornada ha arribat a la seua fi el Campus d’Art d’Estiu amb l’entrega de diplomes als 40 xiquets/es que han assistit a les classes d’índole artística en el Centre de Formació del Bulevard («antic Barquillero»). Al seu torn, hui ha sigut l’última jornada de l’Escola Infantil d’Estiu per a menors de 3 anys que aquest mes de juliol s’ha celebrat, per 2n any consecutiu i amb totes les places ocupades, en les instal·lacions de l’EMUFI.

Amb motiu de la clausura este matí es va celebrar una Festa de la Bromera en la Plaça de la Unió Europea en què va participar l’alumnat de la 15a Escola d’Estiu i també del 5é Campus d’Art. Des d’allí, la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, va fer un balanç molt positiu de les Escoles d’Estiu “perquè aquestes activitats s’han exercit amb un important èxit de participació, sense incidències i complint el seu objectiu fonamental que és recolzar les famílies en la conciliació tan complicada que tenim a l’estiu. Després de l’èxit de convocatòria de l’any passat he de dir que aquest estiu hem superat aquelles xifres i les nostres expectatives perquè hem tingut més de 200 participants. Com a edil d’Educació considere que aquest és el millor indicador de la confiança que depositen els veïns de Finestrat en l’equip de la Regidoria d’Educació i en les propostes estivals que hem llançat enguany cobrint el segment d’edat des de bebés de 6 mesos fins a adolescents de 16 anys, perquè l’aposta innovadora d’aquesta edició va ser ampliar l’edat fins a Secundària i ha funcionat magníficament”.

L’edil va aprofitar aquest acte de clausura per a felicitar el tècnic de la Regidoria d’Educació, Ángel Lloret, a l’equip de monitors, a l’equip del Campus d’Art i de l’EMUFI “perquè han realitzat una excepcional labor en aquestes Escoles. Els menors han gaudit molt amb el programa d’activitats lúdiques, esportives, aquàtiques i artístiques, tant en la Casa de Cultura com en la Sala Jove, la piscina municipal, el Centre de Formació del Bulevard i l’Escola Infantil Municipal”.

D’altra banda, hui també han finalitzat les classes del Campus “Teatre i Esport” que va organitzar el Club Taekwondo i Hapkido Finestrat amb prop de 70 participants d’edats entre els 7 i els 18 anys. Entre les activitats han practicat arts marcials, exercicis aquàtics en la piscina municipal, parkur, a més d’adquirir coneixements com Primers auxilis bàsics, salvament, i socorrisme.