Finalitzen les classes esportives a la platja de Finestrat

Enquesta MÚSICA JOVE: Qui t’agradaria que vinguera en un futur?
28/07/2022
SESSIÓ ORDINÀRIA: Ajuntament de Finestrat, divendres 29, 12.30 hores
28/07/2022

L’ALCALDE VA ACOMPANYAR AlS ASSISTENTS EN L’ÚLTIMA SESSIÓ I VA POSAR EN VALOR L’ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS ESPORTIVES A L’AIRE LLIURE

Prop de 80 persones. És la mitjana de participants en les activitats esportives que celebra l’Ajuntament de Finestrat de dilluns a dijous a la seua platja de la Cala. Va ser una mesura impulsada per la Regidoria d’Esports des de la pandèmia per a continuar fomentant l’exercici físic a l’aire lliure, evitant així els espais tancats. Va començar a l’abril de 2021 a la platja i també en el camp de futbol de la Foia.

 

Des de llavors s’imparteix de dilluns a dijous de manera gratuïta per als usuaris. La data prevista de finalització era el 30 de juny però, en atenció a les peticions dels participants, es va prolongar en la Cala fins a finals de juliol. En aquesta última sessió l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i l’edil d’Esports, David Alarcón, van acompanyar als assistents i els van fer lliurament d’unes samarretes en agraïment a la participació.

 

 

ESCOLTEU LES DECLARACIONS 

“Estem contents perquè la nostra Cala, fins i tot sent una xicoteta badia de 200 metres de litoral, concentra una gran varietat d’activitats per a tots els públics que la fa especialment atractiva. Aquestes classes de gimnàstica són un bon exemple d’això amb pics de 100 persones fent esport a l’aire lliure cada matí”.

 

(GABINET DE PREMSA. 28.7.2022)