Finalitza la gimcana “Descobreix Finestrat” amb l’entrega de més de 50 premis als participants

La Casa de Cultura de Finestrat acollirà el musical solidari “Así soy yo” a benefici de la Fundació Delfinoterapia que assistix a xiquets i xiquetes amb alguna discapacitat
03/12/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dimarts 3 de desembre, 13:00 hores
03/12/2019

NOMBROSOS VISITANTS D’UNA ALTRA NACIONALITAT HAN ACUDIT A FINESTRAT ATRETS PER AQUESTA PROPOSTA QUE VA ORGANITZAR L’ASSOCIACIÓ “VLAMINGEN IN DE WERELD” AMB SUPORT DEL CONSISTORI
El saló de plens de la casa consistorial de Finestrat va acollir este matí l’entrega de premis als participants de la gimcana “Descobreix Finestrat”. Aquesta iniciativa, promoguda per Associació Vlamingen in de Wereld (“Flamencos en el Mundo”) amb suport de l’Ajuntament, des del passat mes d’abril ha motivat la visita de centenars de persones, principalment de nacionalitats com a belgues i holandesos, per a conéixer el nucli històric tradicional. En el seu recorregut, seguint les preguntes i endevinalles de la gimcana, van omplir un full de respostes i, basant-se en els seus encerts, hui s’ha fet entrega de més de 50 premis com un vol en parapent, nits d’hotel, menjars i restaurants en establiments de Finestrat, caixes experiencials, articles de decoració i bricolatge, vins, camisetes o motxilles, aportats per empresariat de la Costa Blanca.
La regidora de Residents d’Altres Nacionalitats, Donna Rebecca Plummer i l’edil de la Dona i Igualtat, Maruja Llorca, junt amb el promotor de la gimcana, Dieter Ryckaert, van entregar aquests premis que s’han recopilat gràcies a la col·laboració de més de 20 empreses de tota la província: Hotel La Plantación, Gran Hotel Bali, BinckBank, Do You Wanna, Link Inc, Restaurant Font del Molí, Gastro by La Morena, Fundació “Flamencos en el Mundo”, Pizzeria Paradiso, Rizzorante Mangiare, La Barra, Tiendanimal, Mosselhuis Calp, Sabons artesanals SalSabó, Manneken Pis, SpainKeys4You, Nou Dolç 22, Forn d’Honorato, Decathlon, Impress i Leroy Merlí.
En l’obertura de l’esdeveniment, l’organitzador, Dieter Ryckaert, va afirmar que aquesta és la 4a edició d’aquesta Gimcana per municipis de la Costa Blanca. “No ha sigut la gimcana més fàcil encara que sí la més bonica per l’encant del nucli històric de Finestrat. L’objectiu és que els visitants coneguen el poble d’una manera diferent. I de fet, hem aconseguit atraure a persones des d’Alacant, Calp, Benissa, Xaló, Guardamar… i de nacionalitats molt diverses”. L’edil, Donna Rebecca Plummer, va prendre la paraula per a agrair als assistents la seua participació en aquesta iniciativa lúdica i cultural amb “la qual hem donat a conéixer l’encant del nostre nucli històric tradicional d’una manera molt original i divertida”. “Esperem que vos haja agradat l’experiència, va afegir, que la compartiu per a donar a conéixer com és de bonic el nostre poble i, sobretot, que torneu a visitar-nos”. En la seua intervenció la regidora va donar les gràcies a totes les empreses que s’han implicat en aquesta activitat amb l’aportació de més de 50 premis i va felicitar a Dieter Ryckaert per “aquesta gimcana amb què hem atret molts visitants a Finestrat”.
(GABINET DE PREMSA :30.11.19 )