Èxit de públic en l’últim cap de setmana de “Sensacions d’Estiu” de Finestrat

Turismo convoca a los restauradores a una reunión para informar sobre las jornadas gastronómicas del 29 de septiembre al 7 de octubre
10/08/2018
Finalitzen les obres de renovació de l’asfaltat en la urbanització Terra Marina de Finestrat
13/08/2018

EL CONCERT DEL CENTRE MUSICAL PUIG CAMPANA I L‘AGRUPACIÓ CORAL DE FINESTRAT POSEN AQUEST DIMECRES EL PASSADOR FINAL A LA PROGRAMACIÓ CULTURAL D’ESTIU

Gran èxit de públic en l’últim cap de setmana de “Sensacions d’Estiu”, el programa d’esdeveniments que la Regidoria de Cultura ha programat per a gaudir de l’oci estival a Finestrat. El dissabte la música tradicional valenciana de “Soca en arrel” va reunir nombrosos veïns i visitants en la Plaça del Poble per a escoltar la interpretació d’aquest grup que des de l’any 2014 es dedica a mantindre vives les tradicions valencianes a través de les cançons més populars.

I en la nit d’ahir les rialles van omplir l’Auditori del Castell amb la interpretació del grup “7 comediantes” que va portar a escena la divertida comèdia de Lina Morgan “Vive esperando el amor”.

La regidora de Cultura, María Llorca, va felicitar tots els artistes que han passat per les “Sensacions d’Estiu” de Finestrat perquè “han omplit d’agradables sensacions l’estiu dels nostres veïns i també de totes aquelles persones que es troben gaudint de les seues vacances a Finestrat. Hem tingut teatre per a xicotets i majors, hem tingut la nostra tradicional trobada de corals a la vora del mar, el tribut a Camilo Sesto, l’actuació de la nostra Rondalla, l’exquisida música clàssica de Camerata Aitana, el jazz en l’Ermita del Castell, l’homenatge a la cultura musical valenciana amb Soca en Arrel o el record a Lina Morgan que li va dedicar anit el grup “7 comediantes”. Per davant ens queda un passador final d’excepció: el concert de clausura que, com a marca la tradició, ens ofereix de manera conjunta cada 15 d’agost el Centre Musical Puig Campana i l’Agrupació Coral de Finestrat”.

Aquest concert de clausura de “Sensacions d’Estiu” tindrà lloc en l’Auditori del Castell, aquest dimecres 15 d’agost, a partir de les 22:00 hores. “En aquesta clausura els protagonistes amb majúscules seran la nostra banda de música, sota la batuta de Toni Barber i la nostra coral, dirigida per José Vicente Algado. Ells posaran el passador final als actes culturals de l’estiu encara que la cultura no acaba ací perquè a partir d’aquest cap de setmana arriba l’avantsala de les festes patronals amb diversos actes lúdics i, per a setembre, ja estem treballant en els esdeveniments de Cultura a la fresca en les urbanitzacions”.

Tota la programació cultural d’agost, es pot consultar en la pàgina web municipal (https://www.ayto-finestrat.es/agenda/) y en les xarxes socials institucionals.
A més, tots els dimecres d’agost segueixen les sessions de zumba en la platja amb Fitness Corpore Finestrat. I fins al 8 de setembre, continuen les activitats infantils gratuïtes en la platja per a xiquets/as des de 3 anys.

GABINET DE PREMSA (13.08.18)